Antena Meniu Search
x

Doi polițiști au salvat în ultimul moment un tânăr gorjean rănit în dragoste: "Dacă mai întârziam un minut..."

Un tânăr de 27 de ani, din orașul Novaci, județul Gorj, care a vrut să-și pună capăt zilelor, luni seara, după ce a suferit o decepție în dragoste, a fost salvat de doi polițiști.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 05.05.2020, 14:44

Un tânăr de 27 de ani, din orașul Novaci, a fost salvat în ultima clipă de doi polițiști
Doi polițiști au salvat în ultimul moment un tânăr gorjean rănit în dragoste - Facebook / Corpul National al Politistilor
  • Cei doi polițiști l-au găsit pe tânăr în pod, atârnat de o frânghie.
  • Oamenii legii l-au salvat pe băiat în ultima clipă.

Tânărul locuia cu mama lui, în comuna Bumbești-Pițic, iar în ultima vreme era tot mai abătut. 

Îngrijorată pentru că nu mai dădea de fiul ei, femeia a cerut ajutorul polițiștilor.

Comisarul șef de poliție Popescu Daniel și inspectorul de poliție Cioranu Cosmin, din cadrul Poliției Orașului Novaci, l-au gasit pe tânăr în podul casei, zbătându-se între viață și moarte, ștrangulat cu o sfoară. 

Cei doi polițiști au tăiat frânghia și i-au acordat băiatului primul ajutor.

"Am primit un apel la 112, precum că un tânăr a plecat să-şi ia viaţa din cauza unei dispute cu iubita. Am făcut două echipe operative. Una s-a deplasat la Crasna, de unde este iubita lui, şi eu cu un coleg am făcut cercetarea la faţa locului, acolo unde locuieşte. 

La un moment dat, ne-a venit ideea să ne urcăm şi în pod. Mama nu ne-a dat vreu indiciu unde se află. Nu bănuia că este în pod. Probabil că a fost un moment de inspiraţie. Acolo l-am găsit atârnat de o frânghie. Am tăiat frânghia cu un cuţit. Era inconştient. Deja începuse să aibă semne pe corp. Am început să efetuăm manevre de resuscitare: respiraţie gură la gură şi apăsări pe piept. Am observat că a apărut pulsul. Probabil că, dacă mai întârziam un minut, nu mai puteam să-l salvăm. A venit şi echipajul de la ambulanţă şi i s-au acordat în continuare îngrijiri medicale", a declarat comisarul şef Daniel Popescu pentru Adevărul.

Ulterior, tânărul şi-a revenit.

Daniel Popescu a mărturisit că nu a mai trecut printr-o astfel de situație, în care să salveze viaţa unui om în ultima clipă.  

Tânărul fusese plecat în străinătate la muncă, dar s-a întors din cauza pandemiei. 

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Nomazii digitali ar putea primi interdicţie în cafenele. Obişnuiţi să lucraţi în oraş?

Observator » Evenimente » Doi polițiști au salvat în ultimul moment un tânăr gorjean rănit în dragoste: "Dacă mai întârziam un minut..."