Antena Meniu Search
x

Video Reacţia unui turiste străine, aflată în vacanţă în Poiana Braşov. Pârtiile din staţiune au fost pline în prima zi a vacanţei de schi

Vacanţa de schi a celor mici a umplut pârtiile din Poiana Braşov. Dar, cum orice lucru bun cere răbdare, turiştii au fost nevoiţi să aştepte destul de mult la telegondolă. Când, în fine, au ajuns pe pârtie, au găsit acolo zăpadă perfectă pentru o tură pe schiuri. Prima zi de vacanţă a creat, însă, haos pe şosele. Drumul până la munte a durat de două ori mai mult decât într-o zi normală. 

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 17.02.2024, 19:21

Vezi și

Cum era de aşteptat pârtiile din Poiana Braşov au fost pline în prima zi a vacanţei de schi. Până să ajungă în vârful muntelui turiştii au trebuit să treacă de un prim obstacol.

Claudiu Loghin, reporter Observator: Aşa arată la ora prânzului, cel mai aglomerat loc din staţiunea Poiana Braşov, linia de îmbarcare a instalaţiei de telegondolă. În prezent, timpul de aşteptare este în jurul valorii de 20-25 de minute. 

Turist: Este foarte multă lume pentru capacitatea din Poiană. Nu poţi să opreşti lumea să vină să se simtă bine. 

Odată ajunşi sus, cei mici abia au aşteptat să îşi arate priceperea. 

Pe acelaşi subiect

Copil: Ieri am început din nou să schiez şi acum mi se pare foarte frumos. Mie nu mi se pare chiar atât de obositor, dar dacă schiezi destul de mult, o să oboseşti. 

Copil: Este foarte frumos! Este un sport foarte frumos şi dacă ştii să te dai bine, e foarte frumos. 

Pauzele de la apres ski, mai lungi decât cursele pe pârtie

După muncă, şi răsplată. Pauzele de la apres ski au fost mai lungi decât cursele pe schiuri. 

Claudiu Loghin, reporter Observator: Cinci grade Celsius şi zăpadă numai bună pe Masivul Postăvaru şi staţiunea Poiana Braşov. Aşa arată ziua la schi... şi aşa arată momentele de relaxare dintre două coborâri pe pârtie. 

Turist străin: Este o atmosferă perfectă. Îmi place totul. Ne relaxăm admirând priveliştea spectaculoasă. 

Până să ajungă la priveliştea spectaculoasă, turiştii au mers bară la bară. Din Capitală până în Poiana Braşov drumul a durat astăzi patru ore şi jumătate, aproape dublu decât în mod normal. 

Experienţă unică pentru turiştii din Harghita Băi

În staţiunea Harghita Băi turiştii au parte de o experienţă unică: plimbări cu sania trasă de câini husky.

Turist: A fost o experienţă minunată. Pentru prima oară în viaţa noastră. Foarte frumoşi, iubitori, puţin geloşi, trebuie să îi mângâi pe toţi. 

Turist: A fost o experienţă de neuitat, recomand tuturor să vină, măcar o dată în viaţă. Nu am cuvinte, sunt cele mai frumoase fiinţe în viaţă. În general, câinii sunt îngerii ascunşi ai lui Dumnezeu. 

Baroti Botond, proprietar căini: Văd că au un chef de mers de nu se poate. Conducătorii, liderii: Nemo şi Noris.  

 O plimbare de 2 km costă 150 de lei. Există însă şi curse lungi, ce pot ajunge la 2.500 de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Reacţia unui turiste străine, aflată în vacanţă în Poiana Braşov. Pârtiile din staţiune au fost pline în prima zi a vacanţei de schi