Antena Meniu Search
x

Șeful Casei Regale explică DE CE fostul principe Nicolae nu mai primește bani din partea familiei lui

Șeful Casei Regale, Andrew Popper, a explicat, miercuri seară, la TVR, cum a rămas fostul principe Nicolae fără subvenția din partea familiei regale.

Șeful Casei Regale, Andrew Popper, a explicat, miercuri seară, la TVR, cum a rămas fostul principe Nicolae fără subvenția din partea familiei regale.

Popper a vorbit despre insinuările făcute de Nicolae Medforth-Mills și de avocatul acestuia privind decizia Regelui Mihai de a-l exclude din familia regală. 

Avocatul fostului principe, Radu Enache, a declarat că nepotul regelui nu ar fi primit niciodată, în original, decizia de retragere a titlului regal şi că un dubiu că actul a fost semnat de bunicul său, Regele Mihai.

Pe acelaşi subiect

"Decizia de retragere a titlului regal, Nicolae mi-a spus că nu i-a fost comunicată în original niciodată. Deci, eram curioşi să vedem dacă este semnătura fostului suveran. Nefiind un act administrativ nu îl putem ataca nici în contencios. Nicolae are acest dubiu, că nu ar fi fost acel decret semnat şi nu i-a fost comunicat în original”, a spus Radu Enache.

Referitor la aceste afirmații, șeful Casei Regale a declarat: "Regele Mihai a luat această decizie, în mod foarte ferm. Majestatea Sa a semnat acest act, în prezența unor membri ai Consiliului Regal și a avocatului Casei Regale. E nu eram acolo. Apoi, Nicolae Medforth-Mills a acceptat în scris această decizie, care i-a fost înmânat de membri ai familiei regale".

Andrew Popper a adăugat că Regele Mihai i-a acordat inițial fostului principe o subvenție din partea familiei regale, menționând că Nicolae rămâne nepotul său, dar că ulterior acei bani i-au fost retrași, deoarece fostul principe nu și-a respectat obligațiile ce-i reveneau. "Nicolae Medforth-Mills nu și-a respectat angajamentele asumate. El s-a întors în România și s-a implicat în activități care nu erau potrivite, care creau confuzie. Este vorba despre perioada octombrie-noiembrie 2015. Regele a luat legătura cu e și i-a spus că din cauza nerespectării cerințele impuse, i se retrage subvenția".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Șeful Casei Regale explică DE CE fostul principe Nicolae nu mai primește bani din partea familiei lui