Antena Meniu Search
x

Video Șoferul care a furat o mașină în Constanța și a fugit apoi de la Psihiatrie, de negăsit. Familia spune că devine violent dacă nu îşi ia pastilele: "Sare la tine"

Bărbatul oprit cu focuri de armă în Constanţa, după ce a furat o maşină, rămâne de negăsit. A fugit din spitalul de psihiatrie unde fusese internat de poliţişti, iar acum, victima lui - o femeie însărcinată - trăieşte în teroare. Individul ar avea probleme medicale şi devine violent dacă nu îşi ia medicamentele. 

Cristina Niță
de Cristina Niță

la 25.09.2023, 19:54

Vezi și

O cursă pe străzile aglomerate din Constanţa, trei maşini lovite şi o persoană rănită. A fost deznodământul urmăririi de săptămâna trecută, când poliţiştii au tras şase focuri de armă pentru a-l opri pe şoferul care furase automobilul.

Hoţul a profitat de neglijenţa proprietarei, o femeie însărcinată, care a coborât din maşină şi a lăsat cheile în contact în faţa unui magazin din comuna Cumpăna, de la marginea Constanţei. S-a urcat la volan şi a demarat în trombă, cu victima agăţată de portieră. În timp ce poliţiştii au fost alertaţi, bărbatul a gonit spre Constanţa. A ignorat echipajul care i-a cerut să oprească pe artera de la intrare în oraş. Urmărirea s-a terminat în zona gării, la aproape 10 kilometri de locul de unde furase autoturismul.

Individul a evadat din spitalul de psihiatrie

Individul a fost reţinut, dar judecătorii au decis că poate fi cercetat sub control judiciar. A doua zi a fost internat într-un spital de psihiatrie, dar nu a rămas prea mult acolo.

Pe acelaşi subiect

Cristina Niţă, reporter Observator: Bărbatul se plimba prin curtea spitalului de psihiatrie Palazu Mare, iar într-un moment de neatenţie al personalului medical, dar şi al paznicilor, acesta a sărit gardul şi a fugit.

Vestea că individul este liber a panicat-o pe femeia de la care a furat maşina. Mai ales că fugarul locuieşte foarte aproape de casa ei.

Victima, proprietara mașinii: Oricine poate păţi orice, în momentele acestea. Adică el chiar reprezintă un pericol.

La fel de speriaţi sunt şi părinţii bărbatului. Fiul lor urmează un tratament psihiatric şi uneori devine violent dacă nu ia medicamentele.

"Sare la tine dacă eşti contra lui".

Familia fugarului spune bărbatul a mai fost internat la spitalul de psihiatrie de unde a evadat. Cunoştea locul şi de aceea i-a fost uşor să fugă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Șoferul care a furat o mașină în Constanța și a fugit apoi de la Psihiatrie, de negăsit. Familia spune că devine violent dacă nu îşi ia pastilele: "Sare la tine"