Antena Meniu Search
x

Sport îmbinat cu modă, în Alba Iulia, într-o inedită paradă cu biciclete (Video)

Skirt Bike, un eveniment devenit deja tradiţie, a adunat laolaltă cele mai cochete doamne şi domnişoare. Şi-au ales cu atenţie ţinutele după o condiţie obligatorie - cât mai multă culoare.

de Redactia Observator

la 01.07.2019, 11:13

Vezi și

Skirt Bike, un eveniment devenit deja tradiţie, a adunat laolaltă cele mai cochete doamne şi domnişoare. Şi-au ales cu atenţie ţinutele după o condiţie obligatorie - cât mai multă culoare. Iar pe lângă zâmbet, cel mai de preţ accesoriu al concurentelor a fost, bineînţeles, bicicleta împodobită cât mai creativ.

Cu mic cu mare, doamne şi domnişoare au umplut centrul municipiului Alba-Iulia, acolo unde s-au aliniat la startul celei mai vesele competiţii - Skirt Bike.

Tema de această dată: flori, fete şi biciclete. A fost din nou întrecere în ţinute cochete şi cât mai colorate.

Cu rochiţe, fustiţe, ii tradiţionale sau echipament de sport, participantele şi-au pus inspiraţia la încercare şi au avut grijă ca şi bicicletele din dotare să fie accesorizate pe măsură.

Le-au decorat cu franjuri multicolore, baloane sau chiar şi flori.

Parada a pornit din faţa Catedralei Romano-Catolice, a stăbătut şi Cetatea Alba Carolina, iar la. capăt de linie, pe participanţi i-a aşteptat o tombolă. Marele premiu a fost o bicicletă de damă, echipată cu toate accesoriile.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Evenimentul este organizat de voluntari cu scopul de a promova mişcarea, dar şi oraşul. Astfel de parade au loc şi în alte zone din ţară.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Sport îmbinat cu modă, în Alba Iulia, într-o inedită paradă cu biciclete (Video)