Antena Meniu Search
x

Video Staţiunea devenită raiul schiorilor în minivacanţă. Turişti din toate colţurile ţării, captivaţi: "Se schiază chiar bine"

Primele zile de iarnă au fost şi primele zile de schi, aşa că mii de turişti au petrecut minivacanţa în staţiunile montane din Valea Jiului. Vraja de la Straja i-a captivat pe cei mai mulţi dintre turişti, care au venit din toate colţurile ţării pentru a se bucura de noul sezon de sporturi de iarnă. 

de Redactia Observator

la 03.12.2023, 11:02

Vezi și

Adelina are 6 ani şi a învăţat să schieze în urmă cu 2 ani, tot în staţiunea Straja. A venit împreună cu familia chiar din ziua deschiderii pârtiilor. 

Adelina: Este foarte frumos la schi. Haideţi la Straja, unde este vraja! 

Staţiunea e cunoscută ca fiind cea mai potrivită pentru copii

Monitorii de schi spun că sezonul de iarnă a început cu bine în staţiunea hunedoreană din Munţii Vâlcan, cunoscută ca fiind cea mai potrivită pentru copii.

Aldona Todoran, monitor schi Straja: Se schiază pe două pârtii. Se schiază chiar bine. Lumea a venit, e dornică să înveţe să schieze, sau să se perfecţioneze

Geta, monitor schi Straja: Avem clienţi şi mici, foarte mici, 3 ani jumate şi mai mărişori. Şi ne-am bucurat alături de ei.

Fetiţă: Îmi place să schiez cu zăpadă şi să mă distrez cu copiii, cu prietenii. 

Straja are gradul de ocupare de peste 50%

Staţiunea Straja are peste 200 de pensiuni, vile şi case de vacanţă, iar în prezent, gradul de ocupare este de peste 50%. Startul sporturilor de iarnă s-a dat încă de joi. Majoritatea celor care şi-au petrecut minivacanţa de început de sezon la munte, se vor îndrepta astăzi spre case, pentru că de mâine începe şcoala.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Staţiunea devenită raiul schiorilor în minivacanţă. Turişti din toate colţurile ţării, captivaţi: "Se schiază chiar bine"