Antena Meniu Search
x

Video "Suntem de izbeliște. Stăm de 2 ore în avion şi de 5 în aeroport". Coșmarul românilor care pleacă sau se întorc din vacanță stând pe jos în aeroporturi

Este haos în aeroporturi. Sute de călători care au vrut să plece sau să se întoarcă din vacanţă au fost nevoiţi să se înarmeze cu multă răbdare. Mai multe curse au fost amânate, sau chiar anulate, spre disperarea pasagerilor, care au aşteptat disperaţi în terminale, fără să primească explicaţii din partea reprezentanţilor. Ieri, multe zboruri au fost anulate, iar altele au fost amânate pentru astăzi. 

de Redactia Observator

la 26.07.2023, 08:04

Vezi și

Problemele din aeroporturi pare că nu se mai termină. Pe Aeroportul Internaţional din Iaşi, cei care au visat să facă plajă astăzi prin ţări străine, au rămas cu ochii în soare, după ce zborurile către Istanbul sau Bologna au fost mai întâi amânate preţ de câteva ore, iar apoi anulate.

Pasager: Opt din zece zboruri, anulate. Minimum o oră întârziere la fiecare zbor. 

Pasager: Nebunie curată aici, la Aeroportul Iaşi. Stau de 3...4 ore în aeroport. Uitaţi şi dumneavoastră ce se întâmplă aici. Stau copii, oameni bătrâni. Stau şi aşteaptă. 

Rămaşi blocați în aeroport, pasagerii au trebuit să se înarmeze cu răbdare, pentru a îndura zecile de ore de aşteptare. 

Pe acelaşi subiect

Pasager: Nu se ştie reprogramarea zborului sau dacă vom pleca de la Bucureşti, de la Suceava. Vom fi transferaţi, în orice caz, la un alt aeroport. Sub nicio formă nu se va mai pleca cu acelaşi zbor. Nu cred că vor oferi cazare, deoarece ar fi nevoie de 70 de camere disponibile. Asta înseamnă un parteneriat cu un hotel, ceea ce ei nu au. Dacă li se vor înapoia banii, nu ştie nimeni. 

Haos și pe Aeroportul din Cluj

Alt zbor, aceeaşi timp de aşteptare. De această dată la Aeroportul din Cluj. Pasagerii care ar fi trebuit să decoleze ieri spre Napoli, vor fi nevoiţi să mai aştepte, cel mai probabil până azi, la ora 19.00. Nervii călătorilor au fost întinşi la maxim.

Pasageri: Acum ne mai ţineţi încă o oră. Ca să ne daţi jos. Suntem de izbeliște. Stăm de două ore în avion şi de cinci ore în aeroport. 

Nici cei care au vrut să revină în ţară nu au avut prea mult noroc. Zborul din Napoli spre Cluj, care ar fi trebuit să plece la 16.45, a fost amânat de mai multe ori, călătorii aşteptând ore în şir în aeroport, fără să li se ofere vreo alternativă.

Cele mai multe întârzieri, de pe Aeroportul Henri Coandă

Oamenii au fost anunţaţi, în final, că zborul a fost anulat.  

Pasager: Uite câţi suntem aici. Suntem foarte multă lume. Nu se poate aşa ceva! Uite! Uite aici! Deci e imposibil. Au zis că nu au ce să ne facă. Aici, e o nebunie mare. Nu ne dă cazare. Nu de dă nimic. Să stăm aşa aiurea. Ne trimit înapoi, acum, pe toţi. Să mergem să ne recuperăm valizele. Mi-au pierdut şi valiza. Nu pot să cred. 

Doar ieri au fost peste 20 de întârzieri, iar cele mai multe de pe Aeroportul Henri Coandă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » "Suntem de izbeliște. Stăm de 2 ore în avion şi de 5 în aeroport". Coșmarul românilor care pleacă sau se întorc din vacanță stând pe jos în aeroporturi