Antena Meniu Search
x

Un bărbat violent care ameninţa că se aruncă în faţa maşinilor a murit în custodia poliţiei

Moarte suspectă noaptea trecută în Bucureşti! Un tânăr violent, care amenința că se arunca în fața maşinilor şi care a distrus mai multe bunuri la o terasă din centrul oraşului, a murit în timp ce se afla în custodia Poliţiei. 

de Redactia Observator

la 29.06.2020, 10:49

Vezi și
  • Medicii l-au resuscitat mai bine de 50 de minute.
  • Ar fi vorba despre o persoană fără adăpost.

Zona Sfânta Vineri, ora 21. Mai mulți angajați ai unei terase au chemat  de urgenţă poliția după ce un bărbat ameninţa că se aruncă în fața mașinilor. Agenţii au dus o adevărată luptă cu tânărul.

Ciprian Romanescu, purtător de cuvânt al Poliției Capitalei: La fața locului a sosit un echipaj de poliție care a reusit să îl depisteze pe bărbat. Bărbatul manifesta un comportament agresiv si a incercat sa faca distrugeri la o terasa din apropiere. Politistii au procedat la imobilizarea acestuia.

După ce a fost încătușat, tânărul părea că s-a calmat. Nu le-a mai răspuns însă polițiștilor care încercau să stea de vorbă cu el.

Ciprian Romanescu, purtător de cuvânt al Poliției Capitalei: Bărbatul a acuzat stări de rău, au solicitat sprijinul unui echipaj medical. Din păcate în jurul orei 22.30 a fost declarat decesul bărbatului.

Medicii l-au resuscitat mai bine de 50 de minute.

Surse medicale spun că bărbatul avea mai multe urme de intepaturi pe antebrat iar cel mai probabil cauza mortii este legată de o supradoză. Cu toate astea, trupul său va fi transportat la institutul national de medicină legală pentru necropsie.

Bărbatul era îmbrăcat doar în pantaloni scurți și nu avea acte asupra sa, așa că nu a fost identificat. Surse din anchetă spun că ar fi vorba despre o persoană fără adăpost. Cercetările în acest caz au fost preluate de parchetul Tribunalului București și de Serviciul Omoruri. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Un bărbat violent care ameninţa că se aruncă în faţa maşinilor a murit în custodia poliţiei