Antena Meniu Search
x

Un tată din Caransebeș și-ar fi batjocorit fetița de 5 ani, profitând că mama copilei era plecată în străinătate

Un bărbat de 44 de ani din Caransebeș a fost reținut de poliție, în noaptea de sâmbătă spre duminică, fiind acuzat că și-a abuzat propria fiică, în vârstă de 5 ani.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 20.07.2020, 08:59

Individul a fost arestat pentru 30 de zile
Un tată din Caransebeș este acuzat că și-a batjocorit fetița de 5 ani, profitând că mama copilei era plecată în străinătate - Arhivă / Imagine ilustrativă
  • Polițiștii au fost alertați de vecinii bărbatului, care au sunat la 112.
  • Individul de 44 de ani a fost arestat pentru 30 de zile.

Fapta oribilă a fost sesizată de vecinii bărbatului, care au alertat autoritățile la 112 sâmbătă seară. Individul locuia împreună cu fiica acestuia, soția fiind plecată în străinătate.

Din primele informații, se pare că grozăvia s-a petrecut în urmă cu o săptămână. 

"În cursul nopții de 18 spre 19 iulie a.c., polițiști de la Poliția Municipiului Caransebeș au reținut pentru 24 de ore un bărbat de 44 de ani din Caransebeș, bănuit că în urmă cu o săptămână și-ar fi violat fiica de 5 ani.

Astăzi (ieri n.r.), Parchetul de pe lângă Judecatoria Caransebeș a formulat propunere de arestare preventivă in cauză, suspectul fiind prezentat Judecătoriei Caransebeș, care a dispus arestarea preventivă, pentru 30 zile, a acestuia", au transmis reprezentanții IPJ Caras Severin, potrivit stirilecs.ro.

Copila a fost preluată imediat de psihologi și de reprezentanții Direcției de Asistență Socială și dusă într-un centru social, unde i se acordă asistență de specialitate.

În urma examinării medico-legale, au fost identificate urme care susțin acuzația de viol.

În acest caz, politistii, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebeș, au întocmit acte premergătoare săvârșirii infracțiunii de viol și efectuează cercetări, în scopul tragerii la răspundere penală a persoanei vinovate.

Bărbatul de 44 de ani a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Politie Judetean Caraș-Severin, pentru 30 de zile.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Un tată din Caransebeș și-ar fi batjocorit fetița de 5 ani, profitând că mama copilei era plecată în străinătate