Antena Meniu Search
x

Video Tatăl din Galaţi bănuit că şi-a bătut bebeluşul spune că nu şi-a atins copilul: "Eu par un om care să bată un copil?"

Un bebeluş din Galaţi a ajuns la spital cu răni grave la cap. Iniţial, tatăl le-a spus poliţiştilor că l-a lovit pe cel mic, din greşeală, în somn. În faţa reporterilor Observator, însă, bărbatul şi-a schimbat declaraţia. Nici nu l-ar fi atins. Asistenţii sociali care îl cunosc, însă, spun că acesta are un istoric lung de violenţă domestică.

de Redactia Observator

la 13.05.2021, 08:23

Vezi și

Bebeluşul a fost dus, întâi, la cabinetul medical din comună. Avea vânătăi în jurul gurii şi respira cu dificultate. Pentru că starea lui de sănătate era gravă, medicul de familie a cerut transferul la un spital din Tecuci. De aici, a fost dus la Galaţi şi, într-un final, la Bucureşti.

În tot acest timp, poliţiştii încercau să afle dacă bebeluşul a fost bătut. În primă fază, tatăl le-a spus că l-a lovit în somn, fără să vrea. Apoi însă s-a răzgândit. 

Oana Axente, asistent social: Nu si-a recunoscut vina, a spus ca el nu a batut copilul, a zis ca are probleme de sanatate, ca este racit si ca nu stie mult. Nu s-a aplicat rele tratamente asupra minorului. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Tatăl bebeluşului: Nu a dat nimeni in copil. Nici sotia, nici eu. Nu s-a intamplat nimic cu el, nu l-am scăpat jos, nu...Eu par un om care sa bata un copil?

Numai că medicii spun că bebeluşul are leziuni grave la cap. Iar despre tată... se ştie că ar fi o persoană violentă. 

Oana Axente, asistent social: Barbatul este cunoscut pe plan local ca fiind o persoana recalcitranta. In nenumarate ori a avut probleme cu legea. Atat violenta in familie, cat si furturi. Si-a agresat membrii familiei pana acum? Da, mama, tatal, cat si concubina.

Tatăl bebeluşului: Te mai certi cu un parinte, dar nu ca m-am batut, eu nu m-am batut cu nimeni niciodata. Daca ma bateam, cine stie unde eram.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare din culpă, în acest caz. Au cerut şi efectuarea unei expertize medico-legale. În urma rezultatului, încadrarea juridică s-ar putea schimba.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Tatăl din Galaţi bănuit că şi-a bătut bebeluşul spune că nu şi-a atins copilul: "Eu par un om care să bată un copil?"