Antena Meniu Search
x

Video "Te omor, te tai, numai așa o ținea" Mărturie sfâșietoare despre bărbatul suspectat că și-ar fi ucis soția, intrând cu mașina într-o pasarelă

Bărbatul care în urmă cu aproape două săptămâni și-a omorât fosta soție când a izbit posibil voit mașina de o pasarelă e arestat. Iniţial, procurorii l-au lăsat în libertate. În fața magistraților, individul a spus că regretă moartea femeii, dar nu se consideră vinovat. 

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 15.04.2022, 20:00

Vezi și

Reporter: V-ați certat în ziua respectivă?

Bărbat: Ceva discuții în mașină...

Reporter: De ce ați pierdut controlul volanului?

Bărbat: Vorbea tare...

Pe acelaşi subiect

Sunt declarațiile şocante făcute de bărbatul care și-a omorât fosta soție, după ce a intrat cu mașina în piciorul unei pasarele pietonale. Ajuns astăzi în fața judecătorilor, a spus că regretă incidentul, dar nu se consideră vinovat. 

Aanei Dumitru-Bogdan, avocatul bărbatului: Periodic la 2-3 ani se mai certau mai intens... E greu de crezut că putea el să calculeze ca el să trăiască și ea să moară... Nu rezultă din probe vreo intenție că ar fi vrut să își ucidă soția în această modalitate.

I-a indus în eroare pe polițiști, la începutul anchetei

Inițial, bărbatul le-ar fi spus anchetatorilor că ar fi fost victima unei șicanări în trafic. După ce au analizat imaginile de pe camerele de supraveghere, poliţiştii au ajuns la concluzia că ipoteza șoferului nu se confirmă. Și-ar fi schimbat, apoi, declarația, potrivit unor surse, și a spus că se afla sub influenţa unui sedativ. Analizele nu au confirmat nici această pistă.

Aanei Dumitru-Bogdan, avocatul bărbatului: Nu avea substanțe psihoactive care să îi influențeze capacitatea de a conduce.

Timp de aproape două săptămâni, bărbatul a umblat liber. Abia azi, magistrații au decis să rămână în arest preventiv pentru 30 de zile.

Mama victimei: Pe de o parte, mulțumesc că și-au făcut treaba domnii polițiști. Dar copilul meu nu îl mai aduce... el o să iasă de acolo, dar fata mea nu, niciodată... El nu avea altceva în cap... te omor, te tai, ba pe mine, ba pe ea, numai așa o ținea. Fetei mele îi era foarte frică de el. Băiatul a plâns aseară de mă-sa, tresare în somn, fata cum s-a trezit a plecat la cimitir.

Mama victimei povestește episoade de violență domestică

Tot în fața judecătorilor, presupusul criminal a recunoscut mesajele de amenințare pe care i le-a adresat atât victimei, cât și familiei ei. Cei doi erau divorțați de câțiva ani, însă locuiau în continuare împreună, în încercarea de a-i ține aproape pe cei doi copii, în vârstă de 18 și 13 ani. Episoadele de violență s-ar fi repetat, însă, și cu fiica.

Mama victimei: I-a dat fetei cu lemnul ăla de la poartă în cap. Aud odată zdrang, ca și când s-ar fi spart ceva... Când ies afară, fata era plină de cafea, aruncase cu ceașca în ea și se ținea cu mâna de cap.

Bărbatul este în continuare cercetat pentru omor calificat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » "Te omor, te tai, numai așa o ținea" Mărturie sfâșietoare despre bărbatul suspectat că și-ar fi ucis soția, intrând cu mașina într-o pasarelă