Antena Meniu Search
x

Video Tragedia din Vrancea a fost filmată cu o cameră de bord. Imagini de coșmar pe Drumul Morții E85, după ce un tânăr a intrat cu duba pe contrasens

Accidentul cumplit produs ieri pe Drumul Morții E85, în comuna Mărăşeşti, judeţul Vrancea, a fost filmat de o cameră de bord. În urma impactului între o dubă și un TIR, șoferul primului vehicul, un tânăr în vârstă de 31 de ani, și-a pierdut viața. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 08.06.2023, 12:27

Tragedia din Vrancea a fost filmată cu o cameră de bord. Imagini de coșmar pe Drumul Morții E85, după ce un tânăr a intrat cu duba pe contrasens - capturi video YouTube / Monitorul de Vrancea

Tragedia s-a produs miercuri după-amiază, în jurul orei 17.00.

În imaginile surprinse de camera de bord se vede cum duba intră cu viteză pe contrasens, unde se ciocnește cu un TIR condus regulamentar de un șofer în vârstă de 41 de ani, din județul Neamț. Atenţie, urmează imagini care vă pot afecta emoţional!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Impactul a fost fatal pentru șoferul dubei, un bărbat de 31 de ani, din județul Vrancea. Pompierii militari au intervenit pentru descarcerarea acestuia, însă medicii şi nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa. Potrivit IPJ Vrancea, o tânără de 24 de ani, pasager în autoutilitară, a fost rănită ușor, fiind transportată la spital pentru îngrijiri medicale. 

"La data de 07 iunie 2023, în jurul orei 17.05, pe DN2-E85, în interiorul localității Călimănești, un bărbat, în vârstă de 31 de ani, din județul Vrancea, în timp ce conducea o autoutilitară, pe direcția Adjud - Focșani, a pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu o altă autoutilitară, condusă de un bărbat, în vârstă de 41 de ani, din județul Neamț. În urma producerii accidentului rutier a rezultat decesul conducătorului auto în vârstă de 31 de ani și rănirea ușoară a pasagerei din dreapta din același autovehicul, în vârstă de 24 de ani. Cercetările sunt continuate, în cadrul unui dosar penal, întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă", au transmis reprezentanții IPJ Vrancea.

În urma accidentului, traficul rutier din zonă a fost blocat aproximativ o oră. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili cum s-a întâmplat cu exactitate accidentul. 

Numărul crucilor pe Drumul Morții E85, mai mare decât cel al bornelor kilometrice

E85 e singurul drum care leagă sudul ţării de Moldova şi e permanent în topul şoselelor cu cei mai mulţi morţi în urma accidentelor rutiere.

De altfel, numărul crucilor e mai mare decât cel al bornelor kilometrice

- Articol realizat cu ajutorul informațiilor obținute de reporterul Observator Adrian Obreja -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Tragedia din Vrancea a fost filmată cu o cameră de bord. Imagini de coșmar pe Drumul Morții E85, după ce un tânăr a intrat cu duba pe contrasens