Antena Meniu Search
x

Turista din America, blocată în toaleta unui mall din Ploieşti timp de o oră. Situaţia a fost rezolvată "româneşte"

Vacanţă cu bucluc pentru o americancă ajunsă în România. Era pe urmele contelui Dracula, într-o călătorie de câteva sute de kilometri, când s-a oprit într-un mall din Ploieşti. Femeia a rămas captivă aproape o oră într-o toaletă.

Vezi și

Vacanţă cu bucluc pentru o americancă ajunsă în România. Era pe urmele contelui Dracula, într-o călătorie de câteva sute de kilometri, când s-a oprit într-un mall din Ploieşti. Femeia a rămas captivă aproape o oră într-o toaletă. Salvarea a venit tocmai de la şoferul autocarului care îi transporta pe turiştii americani. Cu o şurubelniţă şi ceva voinţă a rezolvat criza româneşte.

Aplauze la scenă deschisă şi un moment de răsuflu după aproape o oră de tensiune. Scenele desprinse parcă din filmele de comedie sunt filmate de fapt într-un mall din Ploieşti. În rolul principal, o turistă din Statele Unite care a intrat din greşeală într-o toaletă destimnată persoanelor cu dizabilităţi.

Phyllis Beyer, turista: Atunci când am vrut să plec, uşa era închisă. Nu se deschidea. Aşa că am rotit, am învârtit, am rotit, am învârtit.

Cum femeia nu mai putea ieşi din toaletă i-a alarmat pe ceilalţi membri ai grupului. Aşa s-a răspândit vestea că o turistă din America e blocată în grupul sanitar.  Mai bine de 30 de minute, paznicii centrului comercial s-au învârtit prin faţa uşii. 

Raluca Mureșan, ghid: Au mai venit câţiva oameni, au polecat, a mai venit un tehnician, nu avea scule şi se uita la uşă.

În cele din urmă, şoferul care îi transporta pe turişti a rezolvat situaţia delicată româneşte. Bărbatul a scos uşa din balamale. 

Puşi într-o situaţie dificială, reprezentanţii mall-ului au încercat în zadar să îi lămurească pe americani de unde a plecat problema. Apoi paznicii au dat vina pe turista blocată.

Cei 50 de turişti americani, sositi in Romania cu un vas de croaziera, şi-au continuat călătoria spre Transilvania. Vor uita uita curând aventura din mall.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Turista din America, blocată în toaleta unui mall din Ploieşti timp de o oră. Situaţia a fost rezolvată "româneşte"