Antena Meniu Search
x

Video Ultimele clipe din viaţa lui Raul, tânărul spulberat pe o stradă din Târgu Lăpuş. Petrecuse în club şi plecase pe jos spre casă. Şoferul vinovat, prins după 7 ore

Un tânăr de 25 de ani din Maramureş a fost lovit mortal de un şofer care a fugit apoi. Victima petrecuse la un club şi plecase spre casă pe jos. Băiatul a fost găsit întins pe şosea, fără viaţă, de un trecător. Vinovatul a fost prins de poliţie după 7 ore, iar acum riscă ani grei de închisoare. Vă atenţionăm că urmează imagini cu puternic impact emoţional. 

de Redactia Observator

la 09.07.2023, 20:05

Vezi și

Acestea sunt ultimele imagini cu victima în viaţă. Raul avea 25 de ani şi azi noapte a petrecut într-o discotecă din orașul Târgu Lăpuş. Spre dimineaţă, tânărul a decis să plece pe jos spre casă. Avea de mers aproximativ 3 kilometri însă, nu a mai ajuns la destinaţie. Pe drum, a fost spulberat de o maşină. Şoferul vinovat s-a făcut imediat nevăzut.

Raul a fost găsit de un localnic care a alertat autorităţile.

Localnic: Da, îl cunoşteam. Un băiat de 25 de ani, harnic, angajat la o firmă ceva din Satu Mare, lucra în construcţii, cred că în canalizare.

Tânărul era singur la părinţi. Localnicii aveau numai cuvinte de laudă la adresa lui. La fel şi fosta lui profesoară.

Şoferul vinovat ar fi fost şi el în club

Potrivit anchetatorilor, şoferul care a produs accidentul ar fi fost şi el în discotecă azi noapte. Acesta ar fi venit să lase un grup de tineri, iar spre dimineaţă, când s-a întors după ei, ar fi trecut cu Jeepul peste victimă. După aproximativ 7 ore de la accident, poliţiştii l-au găsit pe bărbat şi l-au adus la sediu.

Reporter: De ce ai plecat de la locul accidentului?

Reporter: Ai văzut că ai dat peste el? Era pe drum?

Reporter: Ai remuşcări?

La început, şoferul a negat totul, dar, după ce a fost pus în faţa probelor strânse de agenţi, acesta şi-a recunoscut fapte. Bărbatul riscă acum până la 7 ani de închisoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Ultimele clipe din viaţa lui Raul, tânărul spulberat pe o stradă din Târgu Lăpuş. Petrecuse în club şi plecase pe jos spre casă. Şoferul vinovat, prins după 7 ore