Antena Meniu Search
x

Video Ultimele cuvinte ale Alexandrei, tânăra care şi-a dat ultima suflare pe patul maternităţii din Botoşani. Trei copilaşi au rămas fără mamă: "A murit cu zile"

Nu am aer. Sunt ultimele cuvinte ale Alexandrei, tânăra mamă care a murit într-o maternitate din Botoşani. Şi sunt cuvintele care au scos în stradă sute de oameni revoltaţi care au cerut dreptate. Potrivit surselor Observator, raportul Ministerului Sănătăţii arată că medicii nu i-au dat tratamentul corect pentru tensiune si pentru anemieAtenţie, urmează informaţii care vă pot afecta emoţional! 

de Redactia Observator

la 21.08.2023, 21:04

Vezi și

Sute de oameni s-au adunat în faţa maternităţii din Botoşani, unde Alexandra, tânăra însărcinată, a murit aşteptând un medic să o ajute. 

Protestatară: Fata asta, părerea mea, că a murit cu zile. Mă gandesc că putea fi copilul meu, puteam fi eu, puteam fi oricare dintre noi şi trebuie făcut ceva, schimbat ceva. 

Protestatară: Ceea ce s-a întâmplat e strigător la cer. Sunt trei copilaşi care au rămas. Strigă "mama", unde e mama? Mama nu mai este, nu mai au căldura de mamă. 

Alexandra a fost condusă astăzi pe ultimul drum

Pe acelaşi subiect

Alexandra a fost înmormântată astăzi. 

Prietena Alexandrei: Era cam cea mai caldă şi mai bucuroasă şi veselă persoană. Niciodată nu se plângea de nimic îndura foarte multe, făcea multe eforturi pentru copiii ei, era un model pentru noi toţi. Măcar poate alte femei dupa ea vor beneficia de mai bune condiţii în maternitate, de empatie, de căldura din partea personalului. 

Ce susţine conducerea spitalului după moartea Alexandrei

Conducerea spitalului susţine că primele analize nu arătau că tânăra însărcinată trebuia să fie operată de urgenţă. Medicii, asistenţii şi infirmierii din acea noapte nu mai pot profesa până la finalizarea anchetei. 

Asaftei Ioan, purtător de cuvânt Spitalul Mavromati: Suspendarea activităţii personalului medical pe o perioadă limitată din secţia obstretică care a fost în tura de serviciu, dispunerea unui audit medical extern.

Fratele Alexandrei: Aşa ceva e inadmisibil. Să poţi tu să salvezi o viaţă de om şi să stai în birou, să dormi şi să pasezi de la unul la altul, nu se poate aşa ceva. Nu pot să accept aşa ceva. 

Alexandra avea 26 de ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Ultimele cuvinte ale Alexandrei, tânăra care şi-a dat ultima suflare pe patul maternităţii din Botoşani. Trei copilaşi au rămas fără mamă: "A murit cu zile"