Weekend cu fructe de mare în București
Au fost și bucureşteni au renunţat la mâncărurile tradiţionale şi au încercat reţete mai exotice în cadrul festivalului fructelor de mare.
Au fost și bucureşteni care au renunţat la mâncărurile tradiţionale şi au încercat reţete mai exotice în cadrul festivalului fructelor de mare.
Organizatorii le-au pregătit cazane imense cu raci şi midii, tăvi aburinde cu paella, peşti la gratar şi frigărui de creveţi şi pui de balta.
O reţetă simplă, dar cu mare succes la gurmanzi. La mare căutare au fost şi racii fierţi.
Ceaunele pline cu borş de peşte şi scoici, dar şi bunătăţile aşezate pe grătarele încinse au format cozi lungi.
- Azil al groazei, descoperit în Bacău de ANPC. Zeci de bătrâni primeau mâncare expirată de luni de zile
- Un minor de 15 ani s-a urcat la volanul unei maşini şi a provocat un accident grav, în Constanţa. A fost găsit...
- Rezultate LOTO 6/49 duminică 16 februarie 2025, ora 18:50. Numerele câştigătoare la loto azi
- Eurostat: România este codaşa Uniunii Europene la educaţia digitală. Care sunt cauzele
- Cutremur azi în România. Un seism de 3,6 pe scara Richter s-a produs în Vrancea
Organizatorii spun că vor face astfel de evenimente în fiecare cartier bucureştean.
Iar cei care a încercat fructele de mare de la festival, au beneficiat şi de un preţ special, mai mic decât cel din restaurante, susţin organizatorii.
Festivalul fructelor de mare are loc în parcul Crângaşi din capitală, iar vizitatorii sunt aşteptaţi şi mâine cu cele mai gustoase reţete.
Înapoi la HomepagePuteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰