Weekend cu fructe de mare în București
Au fost și bucureşteni au renunţat la mâncărurile tradiţionale şi au încercat reţete mai exotice în cadrul festivalului fructelor de mare.
Au fost și bucureşteni care au renunţat la mâncărurile tradiţionale şi au încercat reţete mai exotice în cadrul festivalului fructelor de mare.
Organizatorii le-au pregătit cazane imense cu raci şi midii, tăvi aburinde cu paella, peşti la gratar şi frigărui de creveţi şi pui de balta.
O reţetă simplă, dar cu mare succes la gurmanzi. La mare căutare au fost şi racii fierţi.
Ceaunele pline cu borş de peşte şi scoici, dar şi bunătăţile aşezate pe grătarele încinse au format cozi lungi.
- Ora pământului 2025. Oamenii din întreaga lume sting lumina timp de o oră
- Reacţia lui George, întors din Olanda să facă Paştele cu familia. A rămas în ţară şi pentru onomastică
- Skinnytok, trendul de pe TikTok prin care tinerii îşi riscă viaţa. Pot ajunge la anorexie
- Adeverinţele medicale, falsificate de elevi cu ajutorul AI, pentru a scăpa de ore
- Mario Iorgulescu, Prinţul Paul sau Alina Bica s-au transformat şi în evadaţi. Pot primi încă 3 ani de închisoare
Organizatorii spun că vor face astfel de evenimente în fiecare cartier bucureştean.
Iar cei care a încercat fructele de mare de la festival, au beneficiat şi de un preţ special, mai mic decât cel din restaurante, susţin organizatorii.
Festivalul fructelor de mare are loc în parcul Crângaşi din capitală, iar vizitatorii sunt aşteptaţi şi mâine cu cele mai gustoase reţete.
Înapoi la HomepagePuteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰
Nu se mai pot adăuga comentarii la acest articol