Antena Meniu Search
x

Weekend cu fructe de mare în București

Au fost și bucureşteni au renunţat la mâncărurile tradiţionale şi au încercat reţete mai exotice în cadrul festivalului fructelor de mare.

Vezi și

 Au fost și bucureşteni care au renunţat la mâncărurile tradiţionale şi au încercat reţete mai exotice în cadrul festivalului fructelor de mare.

Organizatorii le-au pregătit cazane imense cu raci şi midii, tăvi aburinde cu paella, peşti la gratar şi frigărui de creveţi şi pui de balta.

O reţetă simplă, dar cu mare succes la gurmanzi. La mare căutare au fost şi racii fierţi.

Ceaunele pline cu borş de peşte şi scoici, dar şi bunătăţile aşezate pe grătarele încinse au format cozi lungi.

Organizatorii spun că vor face astfel de evenimente în fiecare cartier bucureştean.

Iar cei care a încercat fructele de mare de la festival, au beneficiat şi de un preţ special, mai mic decât cel din restaurante, susţin organizatorii.

Festivalul fructelor de mare are loc în parcul Crângaşi din capitală, iar vizitatorii sunt aşteptaţi şi mâine cu cele mai gustoase reţete.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Weekend cu fructe de mare în București