Antena Meniu Search
x

Și-a scris singură biletul de răscumpărare! Cum a înscenat fotomodelul Chloe Ayling cea mai mediatizată răpire din ultimii ani (Foto)

Fotomodelul britanic Chloe Ayling a fost protagonista celei mai mediatizate răpiri din ultimii ani, cazul ei făcând vâlvă anul trecut în presa europeană.

Fotomodelul britanic Chloe Ayling a fost protagonista celei mai mediatizate răpiri din ultimii ani, cazul ei făcând vâlvă anul trecut în presa europeană.

Tânăra de 20 de ani a susținut, în august 2017, că a fost răpită, ţinută în lanţuri și vândută ca sclavă sexuală, pe Internet, de o grupare criminală, intitulată Black Death – Moartea Neagră, condusă de un polonez, Lukasz Herba.

Acum, Herba este judecat de un tribunal din Italia pentru acest incident.

Luckasz Herba
Pe acelaşi subiect

În timpul audierilor, el a dezvăluit că a cunoscut-o pe Chloe prin intermediul Facebook-ului, în 2015. 

El susține că tânăra a fost cea care scris email-uri trimise drept bilete de răscumpărare.

“Le-a scris, împreună cu mine. Engleza mea nu este foarte bună. Ea a colaborat cu mine. Știa că atunci când scandalul se va încheie, va câștiga o grămadă de bani și publicitate. Spun adevărul. Totul a fost un plan pentru a ajuta pe Chloe să devină cunoscută. Ideea era să punem la cale răpirea pentru a face pe ea faimoasă“, a declarat bărbatul de 30 de ani.

A pus la cale o răpire ca în filme

În 2017, tânăra britanică a susținut că a fost ademenită în Italia, pentru o ședință foto. Apoi, ea a fost drogată, închisă într-o valiză, dusă până la Torino, unde răpitorii ar fi încercat să o vândă pe piaţa neagră traficanţilor de carne vie.

Chloe Ayling

Prețul de pornire era de 300.000 de dolari.

Răpitorii i-ar fi spus că fac parte din organizaţia Black Death, care a câştigat 15 milioane de dolari în ultimii 5 ani, din traficul de fiinţe umane.

Ulterior, presa din Italia a descoperit că, de fapt, Chloe Ayling și cel care a răpit-o, polonezul Lukasz Herba, se cunoșteau, relațiile dintre ei fiind caracterizate ca "amicale".

De asemenea, există fotografii cu cei doi în timp ce merg la cumpărături.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Și-a scris singură biletul de răscumpărare! Cum a înscenat fotomodelul Chloe Ayling cea mai mediatizată răpire din ultimii ani (Foto)