Antena Meniu Search
x

ABOMINABIL! Un tată gay și-a UCIS fetița de 18 luni, provocându-i multiple hemoragii la cap, la scurt timp după ce a adoptat-o. Bărbatul susținea că Elsie e "Diavolul în haine de copil"

Un instructor de fitness din Țara Galilor și-a ucis fetița de 18 luni, la scurt timp după ce a adoptat-o împreună cu soțul lui.

Un instructor de fitness din Țara Galilor și-a ucis fetița de 18 luni, la scurt timp după ce a adoptat-o împreună cu soțul lui.

Matthew Scully-Hicks, 31 de ani, este acuzat că a ucis-o pe Elsie, în luna mai a acestui an, după ce i-a provocat numeroase leziuni la cap, dar și alte traumatisme.

Potrivit mărturiilor din timpul procesului, care a început recent, bărbatul a sunat la 112 pe 25 mai, spunând că Elsie "a țipat de durere după care s-a prăbușit".

Pe acelaşi subiect

Medicii sosiți la fața locului au găsit fetița în stop cardio-respirator, au reușit să o resusciteze, însă copilul a murit pe 29 mai, la spital.

În urma investigațiilor efectuate, medicii au descoperit că, de fapt, copilul fusese abuzat fizic, ea suferind multiple leziuni la cap, la coaste, dar și în alte zone ale corpului. 

Astfel, Elsie avea dublă hemoragie la creier, hemoragie la ochi, fractură craniană, multiple coaste fracturate, precum și o fractură la femur.

Matthew Scully-Hicks și soțul lui, Craig Scully-Hicks, de profesie contabil, au adoptat-o oficial pe Elsie împreună cu fratele acesteia cu doar două săptămâni înainte de moartea acesteia.

Foto: Matthew Scully-Hicks, la tribunal

Potrivit declarațiilor unor martori, instructorul de fitness se plângea în mod constant că nu poate să facă față situației, din cauza plânsetelor Elsei.

Se pare că acesta o descria pe Elsie ca fiind "psihopată" sau "Diavolul îmbrăcat în haine de copil", în mesaje trimise soțului sau prietenilor.

Cu toate acestea, Scully-Hicks neagă acuzațiile de crimă, susținând că rănile i-ar fi fost provocate lui Elsie de frățiorul ei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri externe » ABOMINABIL! Un tată gay și-a UCIS fetița de 18 luni, provocându-i multiple hemoragii la cap, la scurt timp după ce a adoptat-o. Bărbatul susținea că Elsie e "Diavolul în haine de copil"