Antena Meniu Search
x

ACCIDENT incredibil surprins de camere! Un autocar DISTRUGE în calea sa trei maşini, dupa ce şoferul a adormit la volan (VIDEO)

Un accident socant s-a produs pe o autostrada din Coreea de Sud, dupa ce soferul unui autocar a adormit la volan, iar autovehiculul a distrus alte trei masini. Accidentul a fost surprins de o camera amplasata pe un alt automobil aflat in trafic.

Un accident şocant s-a produs, duminică, pe o autostradă din Coreea de Sud, după ce şoferul unui autocar a adormit la volan, iar autovehiculul a distrus alte trei maşini. Accidentul a fost surprins de o cameră amplasată pe un alt automobil aflat in trafic.

In imagini se observă cum autocarul, scăpat de sub control, loveşte o maşină, apoi se urcă pur şi simplu peste un al doilea autovehicul, pe care il distruge complet. O a treia maşină s-a răsturnat, după ce a fost lovită.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Două persoane şi-au pierdut viata, iar alte 16 au fost rănite. Alte trei maşini au fost avariate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » ACCIDENT incredibil surprins de camere! Un autocar DISTRUGE în calea sa trei maşini, dupa ce şoferul a adormit la volan (VIDEO)