Antena Meniu Search
x

Video Angela Merkel, vaccinată cu seruri diferite. Cancelarul german a făcut rapelul cu Moderna, după prima doză cu AstraZeneca

Angela Merkel este dublu vaccinată... cu seruri diferite. Cancelarul în vârstă de 66 de ani a primit a doua doză la mai bine de două luni distanţă de primul vaccin.

de Redactia Observator

la 23.06.2021, 08:55

Sursa foto: Profimedia Vezi și

Angela Merkel s-a vaccinat cu AstraZeneca pe 16 aprilie.

"Mă bucur că mi-a fost administrată astăzi prima doză a vaccinului AstraZeneca. "Le mulţumesc tuturor celor care participă la campania de vaccinare şi celor care se lasă vaccinaţi. Vaccinul este cheia pentru depăşirea pandemiei", a transmis atunci Angela Merkel, pe Twitter. 

În Germania se practică schema mixtă de vaccinare

Pentru rapel, cancelarul Germaniei a ales serul american Moderna. Nu a fost o greşeală. În Germania se practică schema mixtă de vaccinare.

Pe acelaşi subiect

Experţii cred că amestecarea vaccinurilor nu este periculoasă, însă deocamdată există puţine studii care să afirme acest lucru cu certitudine.

Mai mult de jumătate din populaţia Germaniei a fost vaccinată cu cel puţin o doză, până acum. Iar o treime dintre germani au făcut şi rapelul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri externe » Angela Merkel, vaccinată cu seruri diferite. Cancelarul german a făcut rapelul cu Moderna, după prima doză cu AstraZeneca