Casă scoasă la vânzare cu tot cu proprietarul îngropat în curte. Condiția impusă de familie

De Ana Maria Ghiarasim.
Publicat: 20.01.2021, 18:27.
Actualizat: 20.01.2021, 18:27

O casă din Marea Britanie a trezit interesul internauților, după ce a fost scoasă la vânzare cu tot cu proprietarul îngropat în curte. Locul în care a fost îngropat sicriul bărbatului apare în fotografiile agenților imobiliari.

Casă scoasă la vânzare cu tot cu proprietarul îngropat în curte. Condiția impusă de familie

Casă scoasă la vânzare cu tot cu proprietarul îngropat în curte. Condiția impusă de familie

zoopla.co.uk

Bărbatul de 61 de ani a insistat ca familia sa să-l îngroape în curtea casei în care s-a născut și a trăit toată viața. Iar familia i-a onorat dorința, chiar dacă acum vânzarea proprietății se dovedește a fi una dificilă.

Bărbatul, pe nume Michael Jackson, a trăit toată viața lui în casa cu cărămidă roșie din Leeds, West Yorkshire, până în septembrie 2020, când s-a înecat cu mâncare și a murit, scrie The Sun.

Bărbatul a murit după ce s-a înecat cu mâncare

Locuia singur și, după moartea lui, copiii i-au respectat dorința de a fi îngropat în grădină, într-o ceremonie restrânsă.

Fotografiile făcute de agenții imobiliari arată solul tulburat unde a fost îngropat sicriul lui Michael.

Mama bărbatului, Joan, în vârstă de 84 de ani, a spus: „Michael a iubit acea casă și a spus mereu că vrea să fie îngropat acolo. Toată familia știa că asta își dorea el”.

„Tata s-a născut și a trăit toată viața în această casă. Mi se pare corect că rămâne acolo. A vrut ca acceastă casa să rămână în familie”, a spus și fiul bărbatului.

Bărbatul avea patru copii și șase nepoți și s-a născut chiar într-o cameră a imobilului, în anul 1958.

Viitorii proprietari, nevoiți să trăiască cu mormântul în grădină

În anunțul online privind vânzarea proprietății este precizat faptul că în grădina se află îngropat proprietarul care s-a născut și a murit în acea casă. Casa a fost scoasă la vânzare cu prețul de 125.000 de lire sterline.

”Proprietatea va fi vândută așa cum este”, se mai arată în anunț.

Agenții imobiliari care se ocupă de vânzare au declarat că grădina în care este îngropat Michael este în prezent închiriată de la Leeds City Council.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.