Antena Meniu Search
x

Galerie foto Cine a fost primul soţ al lui Meghan Markle şi de ce s-au despărţit. Imagini de la nunta celor doi

Ducele și ducesa de Sussex au realizat recent primul lor interviu împreună, de la retragerea din viața regală. Întâlnirea cu Oprah Winfrey a fost transmisă în SUA duminică seara, urmată de un slot pe ITV luni pentru telespectatorii din Marea Britanie.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 10.03.2021, 13:05

  • Meghan și prințul Harry s-au căsătorit în 2018
  • Căsătoria ei cu Harry a fost a doua căsătorie, prima având loc în 2011

În timpul interviului de două ore (inițial trei ore, dar a fost tăiat), Meghan, în vârstă de 39 de ani, a vorbit despre viața ei înainte de a se alătura familiei regale.

Prințul Harry și Meghan, care s-au cunoscut în 2016, s-au căsătorit într-o mare ceremonie la Windsor în 2018, în fața a milioane, și acum sunt în aşteptarea celui de-al doilea copil împreună. Ei au recunoscut însă că şi-au spus primul "DA" în secret cu doar câteva zile înainte de nunta în faţa a milioane de oameni. Nu a fost însă prima dată când Meghan a spus „Da” în faţa altarului. Înainte de a-l cunoaște pe prințul Harry, în vârstă de 36 de ani, era căsătorită cu producătorul de la Hollywood Trevor Engelson.

Cine este Trevor Engelson

Trevor Engelson are 44 de ani și s-a născut în Great Neck, Long Island, New York în 1976. Lucrează în industria divertismentului de zeci de ani și este cunoscut mai ales pentru rolul său din filmul bazat pe întâmplările din 11 septembrie numit „Remember Me”, în care joacă Robert Pattinson, plus munca depusă ca actor în seria TV Heathers, filmul Deep Blue Sea și License to Wed cu Robin Williams. A urmat facultatea de Comunicare a Universității din California de Sud, înainte de a o întâlni pe Meghan.

Cât timp au fost căsătoriți Meghan Markle și Trevor Engelson

Cei doi s-au căsătorit în 2011, când Meghan avea 30 de ani, și au divorțat în 2013, la mai puţin de doi ani de la căsătorie. Cuplul a avut însă o relaţie de şase ani înainte de nuntă, întâlnindu-se inițial în 2004.

Nunta lor a avut loc în Jamaica în Ocho Rios și a fost sărbătorită apoi alături de familie şi apropiaţi, pe plajă. Meghan a purtat o rochie albă fără bretele, având o centură cu bijuterii argintii. A fost aproape exact la fel ca cea de-a doua rochie a lui Kate Middleton, pe care a purtat-o ​​la recepția de nuntă cu prințul William în aprilie 2011. Zvonurile spun că Meghan s-ar fi inspirat chiar din look-ul lui Kate înainte de a păşi spre altar, câteva luni mai târziu, în septembrie.

Meghan a purtat o rochie albă simplă pentru a marca ocazia, având aproximativ 100 de participanți, inclusiv pe mama ei, Doria Ragland.

Motivul despărţirii dintre Meghan şi Trevor Engelson

Cuplul a decis să se separe printr-un divorţ liniştit, fără scandal, menţionând motivul ca fiind o nepotrivire de caracter, potrivit The Independent.

Apropiaţii susțin însă că rolul lui Meghan în Suits, pe care l-a filmat la Toronto, în timp ce soțul ei lucra în Los Angeles, ar fi fost de fapt motivul despărţirii, cei doi încercând, fără rezultat, să menţină relaţia funcţională, la distanţă. 

Potrivit unui fragment din biografia lui Andrew Morton despre Meghan, „Meghan: A Hollywood Princess”, căsnicia celor doi s-a terminat ca şi când n-ar fi existat: „un prieten antreprenor bogat a dezvăluit că mariajul s-a încheiat atât de brusc încât Meghan i-a trimis verighetele şi inelul de logodnă înapoi lui Trevor prin poștă recomandată. Un altul a confirmat că decizia de a pune capăt căsătoriei a fost luată de Meghan și că a apărut „din senin”. Fostul co-star și prieten al lui Meghan, Abby Wathen, a spus că ea și actrița au divorţat în momente similare. La vremea respectivă, Abby a spus: „Am fost distrusă [după divorț], dar [Markle] a fost îmbărbătată. Ea și-a luat puterea înapoi. Nu a fost relația potrivită pentru ea, așa că a mers mai departe".

Potrivit The Sun, Trevor a suferit destul de mult după întreruperea relației. Un apropiat a spus: „Despărțirea cu Meghan l-a lovit destul de tare pe Trevor. El a trecut printr-o perioadă grea în timpul despărțirii și acest lucru a fost agravat doar atunci când Meghan s-a cuplat cu Harry. A trebuit să retrăiască totul din nou - de data aceasta în public".  Ulterior, Trevor Engelson s-a întâlnit cu vedeta Bethenny Frankel de la faimoasa serie „The Real Housewives of New York City”.

„L-am întâlnit în Chicago şi trebuia să ieşim mai mulţi în oraş, aşa l-am întâlnit. Îmi trimisese mesaje, a spus că este producător în LA şi că a fost căsătorit înainte, dar este divorţat acum” a declarat Bethenny pentru o publicaţie online.

Au rămas însă în zona profesională, fără să dezvolte sentimente ori să încerce o relaţie romantică. În 2018, Engelson s-a logodit cu dieteticianul și multimilionara prin moştenire, Tracey Kurland, fiica lui Stanford Kurland, regretatul președinte al PennyMac Mortgage Investment Trust. Cei doi s-au căsătorit în 2019, iar în prezent au o fetiţă pe nume Ford.

Deși Engelson nu a vorbit public despre relația sa și a lui Meghan, există zvonuri potrivit cărora lucrează la o producţie de comedie fictivă cu cei de la Fox, despre un divorţ urmat de împărţirea custodiei, după ce o fostă soţie se căsătoreşte cu regalitatea.

Divorţul lui Meghan Markle, o problemă pentru familia regală?

Potrivit informaţiilor venite din surse apropiate familiilor, divorţul lui Meghan nu a fost o problemă pentru familia regală, deşi în trecut a reprezentat un motiv de indignare.

Edward VIII a renunțat la tron pentru a se căsători cu americanca Wallis Simpson, divorţată, în timp ce sora reginei, prințesa Margaret, a ales tronul în locul iubirii, renunţând la ideea de a se căsători cu căpitanul Peter Townsend, divorţat de prima soţie.

Prințul Charles, primul în linie la tron, a divorțat de Diana, prințesa de Wales, iar în 2005 s-a căsătorit cu Camilla Parker Bowles, de asemenea divorţată, care acum este ducesa de Cornwall.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Cine a fost primul soţ al lui Meghan Markle şi de ce s-au despărţit. Imagini de la nunta celor doi