Antena Meniu Search
x

Continuă suspansul în duelul Trump - Biden: Numărarea buletinelor de vot, suspendată în Nevada

Tensiune maximă în Statele Unite, în cadrul alegerilor prezidențiale, după ce numărarea voturilor în statul Nevada a fost suspendată şi urmează să fie reluată joi dimineaţa.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 04.11.2020, 14:49

Numărarea buletinelor de vot, suspendată în Nevada
Continuă suspansul în duelul Trump - Biden: Numărarea buletinelor de vot, suspendată în Nevada - Profimedia
  • Numărarea buletinelor de vot, suspendată până joi în Nevada.
  • Până acum, Joe Biden este creditat cu 227 de mari electori, iar Donald Trump cu 213.

Nevada - care desemnează şase dintre cei 538 de mari electori în Colegiul Electoral - este unul dintre statele în care continuă suspansul în duelul dintre Donald Trump şi Joe Biden.

Departamentul Alegerilor din cadrul Secretariatului de Stat al Nevadei a anunțat pe Twitter că numărarea voturilor a fost suspendată și urmează să fie reluată joi dimineaţa, la ora locală (19.00, ora României).

Citește și:

Aproape 15% dintre buletinele de vot exprimate nu au fost încă numărate, iar Biden îl devansează pe Trump cu mai puţin de 8.000 de voturi şi un scor de 49,3% la 48,7%, potrivit challenges.fr care citează Reuters.

Buletinele de vot trimise cu poşta şi primite în ziua scrutinului, adică marţi, nu au fost luate în calcul şi nici buletinele de vot care urmează să sosească în cursul acestei săptămâni şi care este necesar să fi fost puse la poştă cel mai târziu marţi.

În acest stadiu, Joe Biden este creditat cu 227 de mari electori, iar Donald Trump cu 213.

Colegiul Electoral este alcătuit din 538 de mari electori. 

Pentru a câștiga alegerile, oricare dintre candidați are nevoie de minimum 270 de voturi electorale (electori). 

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Continuă suspansul în duelul Trump - Biden: Numărarea buletinelor de vot, suspendată în Nevada