Antena Meniu Search
x

Cum reacţionează cetăţenii ruşi când văd poze cu bombardamentele din Ucraina

De aprope două săptămâni, Ucraina este terorizată de armata lui Putin. Sirenele nu dau pace oamenilor, iar bombardamentele sunt deja la ordinea zilei. Cu toate astea însă, ruşii nu ştiu foarte multe detalii despre ce se întâmplă în ţara vecină. Într-un reportaj, jurnaliştii străini au mers pe străzile din Moscova pentru a le arăta oamenilor dezastrul lăsat în urmă de soldaţii ruşi. 

de Redactia Observator

la 07.03.2022, 12:02

Reacţia ruşilor la imaginile din Ucraina
Reacţia ruşilor la imaginile din Ucraina - Captură Video

Pentru că presa rusească nu difuzează imagini despre infernul din Rusia, cu excepţia cazurilor în care transmisiunile au fost piratate de grupuri de hackeri, jurnaliştii de la Radio Free Europe au mers pe străzile din ţară şi le-au arătat oamenilor mi multe fotografii cu pgubele produse în Ucraina de armata rusă. 

Cei mai mulţi dintre ei au fost rezervaţi în a-l acuza pe Vladimir Putin că este principlul vinovat pentru cele întâmplate, în timp ce alţi ruşi spun că totul este o înscenre. Sunt şi voci care spun că nu susţin războiul şi că între cele două ţări ar trebui să existe dor pace.

Reporter: Vladimir Putin a trimis trupe în Ucraina. Bombardează oraşe mari precum Kiev şi Harkov. Avem câteva imagini de acolo.

Imediat femeia este luată de soţ şi îndemnată să plece, semn că e mai bine să nu comenteze pe baza imginilor văzute şi să nu aducă acuzaţii regimului Putin. Aceeaşi întrebare, reacţii diverse din partea ruşilor.

Pe acelaşi subiect

Rusoaică: Îl susţin pe Putin. Îl susţin pe Putin şi nu vreau să mă uit la pozele alea. Putin merită respect!

Rus: Nu bombardează nimeni Kievul. Nu cred acest lucru

Rusoaică: Cred că Putin este un om deştept care ştie ce are de făcut. Nu mă simt tristă cu cest lucru. Asta e ceea ce trebuie făcut. Este părerea mea. Oricum nu are niciun impact. Nici nu îmi place această situaţie. Nu credeţi că ne place. Înţelegem că vor fi sancţiuni care ne vor zdruncina economia. Probabil inflaţia va creşte şi se vor face restructurări. Probabil că va fi aşa cum trebuie să fie. sta este părerea mea. Trebuie să fim liniştiţi.

Reacţia ruşilor la vederea imaginilor in Ucraina

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Rusoaică: Guvernul rus vrea să îngreuneze viaţa locuitorilor săi din cauza acestor acţiuni. Deja ei (n.r occidentalii) au impus sancţiuni împotriva noastră. Multe ţări cu care obişnuiam să colaborăm ne resping acum. Am putea continua să colaborăm, dar din păcate este imposibil din cauza a ce fac preşedintele şi guvernul în Ucraina.

Rus: Aş prefera să nu vorbesc despre asta aici pentru că ar putea fi periculos. Prefer să mă abţin. Sunt pentru pace. Nu vreau război.

Rusoaică: Este o lovitură preventivă. E adevărat că la mijlocsunt vieţile oamenilor, dar nu putem aştepta să ne atace ei.

Rus: Putin nu ar putea face asta. Sî invadeze Ucraina: De ce ar face-o, sunt oameni care locuiesc acolo. În Ucraina, În Belarus.

Reporter: Dar se întâmplă - arătând imaginile.

Rus: Nu ştiu. Nu e ceea ce vedem la ştiri. Nu am auzit că Putin ar fi trimis trupe pentru a începe un război. Totul pleacă de la Zelenski şi americani.

Rusoică: Putin are deja 500 de militari morţi. Pentru ce? Nu ştim.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri externe » Cum reacţionează cetăţenii ruşi când văd poze cu bombardamentele din Ucraina