Antena Meniu Search
x

Video Dialogul ireal dintre o navă rusească rămasă fără combustibil în Marea Neagră şi un vas din Georgia: „Dacă nu mai aveți combustibil, atunci vâsliți!”

Un dialog ireal ar fi avut loc, zilele acestea, în Marea Neagră, între echipajul unei nave georgiane şi echipajul unei nave ruseşti. Vasul rusesc ar fi rămas fără combustibil şi a cerut ajutor navelor aflate în apropiere. A răspuns apelului secundul unei nave georgiene, care le-a transmis să se apuce de vâslit. 

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 28.02.2022, 11:22

Vezi și

Echipajul de pe vasul georgian a transmis că nu intenționează să alimenteze nava rusească comercială. Dialogul, în cele ce urmează: 

Secund navă georgiană: Păreți ruși. Sunteți din Rusia?

Nava rusească: Da, echipaj rusesc.

Secund navă georgiană: Înțeleg, navă rusească. Păi, băieți, refuzăm să vă alimentăm cu combustibil!

Pe acelaşi subiect

Nava rusească: Cu cine stau de vorbă?

Secund navă georgiană: Cu secundul căpitanului, din Georgia. Nu vă aprovizionăm cu combustibil, navă rusească

Nava rusească: Hai să nu implicăm politica în asta. Am rămas fără combustibil!

Secund navă georgiană: Ei bine, dacă nu mai aveți combustibil, atunci vâsliți! Slava Ucraina! Putin e un nenorocit!

Războiul declarat de președintele rus Vladimir Putin Ucrainei a intrat în cea de-a cincea zi cu noi bombardamente. Au fost auzite explozii în capitala Kiev și în principalul oraș Harkov, potrivit The Jerusalem Post, care citează Serviciul de Stat pentru Comunicații Speciale și Protecție a Informațiilor din Ucraina. Deși rușii continuă să atace, soldații ucraineni răspund cu mult curaj și nu predau teritoriul lor inamicului.

La propunerea Rusiei, partea ucraineană a acceptat să participe la negocieri. Discuţiie între cele două delegaţii vor avea loc luni dimineaţă, la Gomel, în Belarus, în timp ce președintele rus Putin a ordonat ministerului rus al Apărării să pună arsenalul nuclear al țării în stare de alertă maximă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri externe » Dialogul ireal dintre o navă rusească rămasă fără combustibil în Marea Neagră şi un vas din Georgia: „Dacă nu mai aveți combustibil, atunci vâsliți!”