Meniu
Search
x

„Diavolul vine după tine când ești cel mai sus”. Ce i-a spus Denzel Washington lui Will Smith ca să-l calmeze după ce l-a pălmuit pe Chris Rock

Imediat după ce l-a lovit cu palma peste faţă pe Chris Rock, Will Smith a fost calmat în Teatrul Dolby din Los Angeles de actorii Denzel Washington și Tyler Perry care au discutat cu el în pauza publicitară. Denzel Washington l-a condus apoi pe Will Smith la locul lui în primul rând. Și Bradley Cooper a fost surprins consolându-l pe actorul de culoare.

De Redactia Observator la 28.03.2022, 15:26

Will Smith a luat Oscarul pentru cel mai bun actor în rol principal datorită evoluţiei sale din filmul "King Richard", în care îl interpretează pe Richard Williams, tatăl şi antrenorul jucătoarelor de tenis Venus şi Serena Williams, însă show-ul de duminică seară a fost umbrit de un moment bizar, care nu fusese regizat de producătorii transmisiunii televizate. 

Will Smith a urcat pe scenă şi l-a pălmuit pe Chris Rock, după ce starul de comedie făcuse o glumă pe seama soţiei lui Will Smith, actriţa Jada Pinkett Smith, spunând că abia aşteaptă să o vadă într-o continuare a filmului "G.I. Jane" datorită coafurii sale. Jada Pinkett Smith apare în public cu craniul complet ras începând de anul trecut, după ce a anunţat că suferă de alopecie, o afecţiune care cauzează căderea părului. Aparent gluma făcută de Chris Rock nu a fost aprobată la repetiții de producători și nici gustată de Jada Pinkett Smith.

Dublu premiat cu Oscar, Denzel Washington a fost surprins de jurnaliști în timp ce-l consola pe Will Smith după ce l-a pălmuit pe Chris Rock - un moment șocant în timpul transmisiei în direct a premiilor Oscar.

”În timpul pauzei de publicitate, Will Smith a fost luat deoparte și consolat de Denzel Washington și Tyler Perry, care i-au transmis să ignore gluma lui Chris Rock. Vizibil afectat de moment, Will Smith părea că-și sterge lacrimile de la ochi și s-a așezat din nou lângă Jada care a fost și ea consolată de Denzel Washington”, a scris pe Twitter jurnalistul Scott Feinberg.

Pe acelaşi subiect

În timpul discursului său de acceptare a Oscarului, Smith a dezvăluit ce i-a spus Denzel Washington în timpul pauzei publicitare: „Ai grijă atunci când ești cel mai sus... atunci vine diavolul după tine”.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » „Diavolul vine după tine când ești cel mai sus”. Ce i-a spus Denzel Washington lui Will Smith ca să-l calmeze după ce l-a pălmuit pe Chris Rock

Breaking News

Război Rusia - Ucraina. Ucrainenii au spart liniile ruseşti pe Frontul de Sud, au avansat cu 40 de km. Pe...

Război Rusia - Ucraina. Ucrainenii au spart liniile ruseşti pe Frontul de Sud, au avansat cu 40 de km. Pe Frontul de Est, atacă ruşii retraşi la Kreminna