Antena Meniu Search
x

Donald Trump, la primul său Summit G20. Preşedintele SUA a dat mâna cu omologul său rus, Vladimir Putin (VIDEO)

Preşedintele american Donald Trump se alătură celorlalţi şefi de stat şi de guverne în cadrul primei sesiuni a summitului G20 de două zile, la Hamburg în Germania.

Preşedintele american Donald Trump se alătură celorlalţi şefi de stat şi de guverne în cadrul primei sesiuni a summitului G20 de două zile, la Hamburg în Germania.

UPDATE 14:50 Prima întâlnire între preşedintele american Donald Trump şi cel rus Vladimir Putin, la summitul G20 a fost înregistrată video. Cei doi lideri sunt surprinşi dând mâna şi spunând glume, înainte de întâlnirea loc oficială, într-o înregistrare postată pe Facebook de către Guvernul german.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În timp ce liderii se adunau în jurul mesei, Trump i-a întins mâna lui Trump, iar acesta l-a bătut pe cot. Amândoi au zâmbit.

UPDATE 13:35 Donald Trump a stat de vorbă cu cancelarul german Angela Merkel şi premierul britanic Theresa May înainte de a lua loc alături de ceilalţi şefi de stat şi de guverne şi a discuta despre lupta împotriva terorismului.

UPDATE 12:50 Preşedintele rus Vladimir Putin şi omologul său american Donald Trump au dat mâna - pentru prima oară - la sosirea, vineri, la summitul G20, la Hamburg, în Germania, a anunţat Kremlinul, citat de AFP.

”Ei şi-au strâns mâna şi au spus că se vor întâlni şi se vor vedea în curând”, a declarat pentru presă un purtător de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov.

O întâlnire între cei doi lideri este prevăzută la ora locală 12.45 (13.45, ora României) în marja summitului.

Donald Trump a sosit la centrul de conferinţe de la Hamburg, în Germania.

Trump a fost primit cu o strângere de mână de către cancelarul Angela Merkel, gazda acestui summit, în oraşul ei natal.

Şefi de stat şi de guverne din cele mai bogate ţări industrializate şi emergente discută în cadrul reuniunii de două zile o serie de probleme, inclusiv despre lupta împotriva modificărilor climatice şi liberul schimb.

Trump are două întâlniri importante în program, în afara agendei oficiale la summit.

El se întâlneşte pentru prima oară cu preşedintele rus Vladimir Putin, pe fondul unor anchete americane cu privire la un presupus amestec al Rusiei în alegerile americane din 2016.

Miliardarul republican a anunţat vineri pe Twitter că abia aşteaptă să îl întâlnească pe Putin, pentru că au ”multe de discutat”.

Trump se va întâlni, de asemenea, cu preşedintele mexican Enrique Pena Nieto.

Sursa: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Donald Trump, la primul său Summit G20. Preşedintele SUA a dat mâna cu omologul său rus, Vladimir Putin (VIDEO)