Antena Meniu Search
x

”Era în flăcări și striga despre restricții” Un australian supărat pe măsurile anti-Covid și-a dat foc în mașină, în fața unui restaurant

Un bărbat din Australia și-a dat foc în mașină, în fața unui restaurant, supărat din cauza restricțiilor impuse de autorități pentru a preveni răspândirea noului coronavirus. Incidentul a avut loc în urmă cu câteva zile, iar bărbatul se află în prezent în spital, cu arsuri grave care îi pun viața în pericol.

de Redactia Observator

la 02.01.2022, 08:57

Vezi și

Bărbatul, din Richmond, Australia, și-a dat foc în mașină, în fața unui restaurant, după ce ar fi fost auzit strigându-și nemulțumirea cu privire la restricțiile impuse în pandemie.

Poliția și pompierii au încercat să stingă flăcările cu apă, dar au avut nevoie de ajutorul altor cinci persoane pentru a-l putea scoate din mașină pe bărbat, scrie Daily Star.

Bărbatul a supraviețuit incendierii intenționate, însă rănile îi pun viața în pericol

El a fost transportat la spital cu o ambulanță, unde primește tratament pentru „răni care îi pun viața în pericol”, a spus poliția.

Pe acelaşi subiect

Un martor a declarat pentru știrile locale că a văzut cum ardea carnea pe trupul bărbatului ”înainte ca flăcările să fie stinse cu apă”. „Îi ardea pielea. Era în flăcări. Pielea i s-a lipit de cămașa mea și el striga despre restricții”, a spus el.

Un alt martor, Lydia O'Connor, care lua cina, a spus: „A turnat combustibil asupra lui și pe mașină. A fost intenționat”.

Număr record de cazuri zilnice de Covid-19 în Australia

În acest moment, în Australia există peste 137.000 de cazuri active de coronavirus, ceea ce este în contrast puternic cu iulie 2021, când au fost raportate doar 200 de cazuri într-o singură zi.

Doar 13 persoane au murit ieri, fiind testate pozitiv în decurs de 28 de zile, ducând numărul total de decese din țară la 2.239 de când a început pandemia.

Australienii se confruntă cu mai multe restricții impuse de autorități, între care purtarea măștilor în spațiile publice și restricții pentru evenimentele cu număr mare de persoane. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » ”Era în flăcări și striga despre restricții” Un australian supărat pe măsurile anti-Covid și-a dat foc în mașină, în fața unui restaurant