Antena Meniu Search
x

Video Fosta Miss UK lucrează cot la cot cu o echipă de la Oxford pentru evaluarea vaccinurilor anti-COVID Pfizer, Moderna și AstraZeneca

O tânără de 31 de ani din Anglia a lăsat întreaga lume mută de uimire! După ce a fost încoronată Miss Anglia în 2014, frumoasa englezoaică a devenit acum una din cele mai sclipitoare minţi din Regat. Cu o diplomă în medicină, tânăra a lucrat cot la cot cu cercetătorii de la Universitatea Oxford pentru a evalua vaccinurile produse de Pfizer, Moderna şi Oxford şi AstraZeneca.

de Redactia Observator

la 18.12.2020, 17:50

Vezi și
  • Carina Tyrell, fosta miss UK, luptă în prima linie pentru ca omenirea să primească un vaccin anti-COVID.
  • Tânăra lucrează cot la cot cu o echipă de cercetători de la Universitatea Oxford.

Carina Tyrell, model şi cercetător: "Sunt Carina Tyrell şi sunt încântată şi mândră să reprezint Anglia la Miss Univers 2014".

Carina Tyrell avea 24 de ani când a desemnată Miss Anglia. Astăzi, șase ani mai târziu, tânăra este considerată una din cele mai sclipitoare minţi din spatele campaniei de vaccinare din Regat. În ultimele 12 luni, englezoaica a lucrat la foc continuu pentru a găsi un leac pentru boala care a ucis peste un milion 600 de mii de oameni la nivel global.

Carina Tyrell: "Încă de la 5 ani am fost foarte mişcată de suferinţa prin care trec cei mai puţin norocoşi. Dorinţa mea de a deveni doctor a devenit mai puternică pe măsură ce aflam mai multe despre accesul la sănătate în lume".

Doctor în prima linie şi colaborator OMS, tânăra a lucrat împreună cu o echipă de cercetători de la universitatea Oxford pentru a se asigura că vaccinurile care vor fi administrate britanicilor sunt sigure şi eficiente. Echipa din care face parte a evaluat numeroase seruri anti-COVID printre care şi cele produse de Pfizer, Moderna şi Oxford & AstraZeneca.

Carina Tyrell: "Medicina a fost întotdeauna pasiunea mea. Şi visul meu dintotdeauna a fost să ajut oamenii în cât mai multe moduri cu putinţă".

În lupta cu pandemia, tânăra a pierdut chiar şi o persoană dragă. Pe unchiul ei. Cu toate acestea, este convinsă că vaccinarea în masă este primul pas către revenirea la normalitate.

Născută în Elveţia, dar din părinţi britanici, Carina se poate lăuda cu o diplomă în Medicină obţinută la universitatea Cambridge şi un masterat în Sănătate Publică.

Carina Tyrell: "Mi-am petrecut multe ori aici, exersând pe aceste manechine ca să fiu sigură cu sunt competentă înainte de a face asta pacienţilor adevăraţi".

În paralel cu meseria de cercetător, Carina continuă să facă parte din juriul responsabil cu desemnarea noii Miss Anglia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Fosta Miss UK lucrează cot la cot cu o echipă de la Oxford pentru evaluarea vaccinurilor anti-COVID Pfizer, Moderna și AstraZeneca