Antena Meniu Search
x

Fotbalistul care și-a ucis băiețelul de 5 ani l-a filmat pe micuț în curtea spitalului, în ziua crimei (Video)

Fotbalistul turc Cevher Toktaş, care și-a ucis băiețelul de 5 ani, l-a filmat pe micuț cu câteva ore înainte să comită teribila crimă.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 14.05.2020, 13:12

Fotbalistul care și-a ucis băiețelul de 5 ani l-a filmat pe micuț în curtea spitalului, în ziua crimei - captura video Twitter
  • Cevher Toktaş și-a ucis fiul în spital.
  • Fotbalistul turc a mărturisit că pur și simplu nu-l iubea pe micuț.

Presa turcă a publicat o filmare cutremurătoare în care apare Cevher Toktaş plimbându-se împreună cu fiul lui de 5 ani, Kasim.

Potrivit sabah.com.tr, înregistrarea ar fi fost făcută în curtea spitalului, chiar în ziua în care fotbalistul de 33 de ani l-a omorât pe micuț.

Reamintim că băiețelul a murit în 23 aprilie într-un spital din Bursa, unde fusese internat pentru că prezenta simptome de coronavirus.

Medicii au stabilit atunci că băiatul de 5 ani a fost răpus de boală, însă, la două săptămâni după deces, Cevher Tokaș a mărturisit că, de fapt, el l-a omorât pe copil.

Fotbalistul turc al echipei Bursa Yildirim Spor le-a spus polițiștilor că și-a sufocat fiul, pentru că pur și simplu nu-l iubea. 

"I-am pus o pernă peste faţă şi am apăsat 15 minute fără să mă opresc. Niciodată nu l-am iubit, de când s-a născut. Nu ştiu de ce. Singurul motiv pentru care l-am omorât este acest, pur şi simplu nu-l iubeam şi nu l-am vrut. Nu am nicio problemă psihică", a mărturisit Toktaş.

Pentru fapta sa, Cevher Toktaş riscă închisoarea pe viaţă.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Fotbalistul care și-a ucis băiețelul de 5 ani l-a filmat pe micuț în curtea spitalului, în ziua crimei (Video)