Antena Meniu Search
x

Francois Hollande, despre idila sa cu Julie Gayet

Francois Hollande dă astăzi piept cu presa. N-ar fi un moment delicat dacă nu ar fi pentru pentru prima dată când se întâmplă asta de când idila cu actriţa Julie Gayet a fost făcută publică.

Vezi și

Între timp, partenera de viaţă oficială a preşedintelui rămâne internată în spital. 

Presa fierbe în aşteptarea primei întâlniri cu Francois Hollande, pe anul acesta. La 17.30 ora României, preşedintele va da piept cu jurnaliştii pentru prima dată după ce în presă s-a aflat de idila cu actriţa Julie Gayet.

În timp ce tema discuţiei este, de fapt, starea economiei, jurnaliştii par nerăbdători să afle răspunsul la o altă întrebare. Cine este partenera preşedintelui.

Este important pentru Francois Hollande ca această problemă să nu rămână de primă pagină, în continuare. Este foarte important ca el să închidă subiectul cu un răspuns clar, concis, care să nu mai alimenteze şi alte controverse.

O conferinţă de presă similară a fost organizată, cu 7 ani în urmă, de predecesorul lui Francois Hollande, Nicolas Sarkozy care îşi anunţa divorţul şi totodată povestea de iubire cu modelul Carla Bruni.

Şi, dacă francezii spun, cel puţin în faţa camerelor, că nu sunt pasionaţi de scandal, revista care a făcut publică aventura preşedintelui s-a vândut ca pâinea caldă.

La patru zile de când a fost internată în spital cu inima frântă, Valerie Trierweiler, iubita oficială a preşedintelui, nu a fost externată ieri, după cum se spunea. Medicii au considerat că mai are nevoie de odihnă şi trebuie să rămână sub supravegehere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Stiri externe » Francois Hollande, despre idila sa cu Julie Gayet