Antena Meniu Search
x

Idila dintre Francois Hollande şi Julie Gayet

Întâlniri romantice, lacrimi, împăcări şi despărţiri. Idila dintre Francois Hollande şi Julie Gayet este una tumultoasă, dezvăluie presa franceză. Şi, mai presus de toate, nu datează de ieri de azi. Ci de doi ani.

Vezi și

Este a doua bombă lansată de revista "Closer" în doar o săptămână. Aventura preşedintelui este o relaţie în toată regula, cu suişuri şi coborâşuri. Unul din momentele critice ale cuplului, spune publicaţia tabloidă, a fost imediat după alegerile prezidenţiale de acum 2 ani.

Atunci, Julie Gayet şi-a făcut apariţia la Festivalul de la Cannes vizibil afectată de faptul că proaspăt alesul preşedinte a ales să împartă bucuria victoriei cu Valerie Trierweiler. Dar, roata s-a întors.

Jurnaliştii spun că Valerie Trierweiler bănuia încă din primăvara anului trecut că ceva se întâmplă. Tocmai asta ar fi motivat-o să se şi mute la Elysee. Până în iunie, preşedintele şi actriţa au redevenit însă inseparabili iar acum ar aştepta şi un copil împreună. Nu este de mirare că jurnalista a cedat nervos.

Timpul trece însă, iar Francois Hollande trebuie să îşi lămurească situaţia. afectivă înaintea vizitei oficiale în Statele Unite, aşa cum a promis la conferinţa de presă de zilele trecute. În ceea ce priveşte electoratul, deşi declară că nu este interesat de scandal, savurează fiecare episod din telenovela a la francaise.

Este persoană publică, acesta este un nonsens! Nu are viaţă privată! Tot ceea ce face îi interesează pe francezi!

Nu acelaşi lucru se poate spune şi despre Julie Gayet. Actriţa a dat în judecată revista pentru violarea dreptului la viaţă privată şi cere despăgubiri de 50 de mii de euro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Idila dintre Francois Hollande şi Julie Gayet