Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Melania Trump, după confirmarea că are coronavirus: Vă rog, aveţi grijă să fiţi în siguranţă

Melania Trump a anunțat că și-a amânat toate angajamentele, după ce a fost diagnosticată cu Covid-19, și le-a transmis americanilor, într-un mesaj postat pe Twitter, să aibă grijă să fie în siguranță.

de Ana Maria Ghiarasim

la 02.10.2020 , 10:21

Melania Trump, după confirmarea că are coronavirus: Vă rog, aveţi grijă să fiţi în siguranţă Melania Trump, după confirmarea că are coronavirus: Vă rog, aveţi grijă să fiţi în siguranţă - Zuma Press / White House via Hepta
  • Donald Trump şi soţia lui, Melania, au fost diagnosticaţi cu Covid-19.
  • Președintele și Prima Doamnă s-ar fi infectat după ce unul dintre principalii săi consilieri, Hope Hicks, a fost diagnosticat cu Covid-19.

„La fel ca prea mulţi americani anul acesta, preşedintele şi cu mine ne aflăm în carantină după ce rezultatul testului Covid-19 a fost pozitiv. Ne simţim bine şi mi-am amânat toate angajamentele viitoare. Vă rog, aveţi grijă să fiţi în siguranţă şi vom trece prin asta împreună”, a scris Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii, pe Twitter.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Medicul preşedintelui, Sean Conley, a anunțat că Președintele și Prima Doamnă „sunt bine la acest moment şi vor rămâne la Casa Albă pe durata convalescenței”, citează People.

Articolul continuă după reclamă

„Vă asigur că preşedintele îşi va continua activitatea fără întreruperi în timpul recuperării şi vă voi ţine la curent cu evoluţia viitoare”, a transmis Conley într-un comunicat.

Donald Trump a anunţat joi noapte pe Twitter: „În această seară, prima doamnă şi cu mine am fost testaţi pozitiv pentru Covid-19. Vom începe carantina şi procesul de recuperare imediat. Vom trece prin asta împreună”.

Anunţul a venit la scurt timp după ce unul dintre principalii săi consilieri, Hope Hicks, a fost diagnosticat cu Covid-19.

Donald Trump, în vârstă de 74 de ani, i-a spus joi lui Sean Hannity de la Fox News, după ce Hicks a fost diagnosticată cu Covid-19, că el şi Prima Doamnă, în vârstă de 50 de ani, au fost testaţi de asemenea.

Citește și:
Ana Maria Ghiarasim Like

Ana-Maria Ghiarasim are o experienţă în presa online de mai bine de 10 ani, iar din martie 2020 este Editor de Content la Observatornews.ro.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Ştiri externe » Melania Trump, după confirmarea că are coronavirus: Vă rog, aveţi grijă să fiţi în siguranţă