Antena Meniu Search
x

Membrii trupei Eagles of Death Metal, primele declaraţii după atentatele din Paris

Se aflau pe scena sălii de concerte Bataclan atunci când teroriştii au deschis focul şi au ucis 89 de oameni. Şi-ar dori să uite scenele de groază şi momentele de teroare de atunci. Dar rockerii de la trupa Eagles of Death Metal au decis să vorbească despre ele într-unul din cele mai aşteptate interviuri-mărturie despre vinerea neagră din 13 noiembrie.

Vezi și

  Se aflau pe scena sălii de concerte Bataclan atunci când teroriştii au deschis focul şi au ucis 89 de oameni. Şi-ar dori să uite scenele de groază şi momentele de teroare de atunci.

Dar rockerii de la trupa Eagles of Death Metal au decis să vorbească despre ele într-unul din cele mai aşteptate interviuri-mărturie despre vinerea neagră din 13 noiembrie.

Pe 13 noiembrie, la ora locală 21 şi 49 de minute, rockerii americani de la Eagles of Death Metal şi fanii lor au devenit ţintele teroriştilor.

Solistul trupei californiene a fost primul care a fugit de pe scenă, încercând să scape de gloanţe. A fost o reacţie absolut spontană, de autoapărare. Dar pe care artistul şi-o reproşează acum.

Inginerul de sunet a fost chiar în bătaia puştii unuia dintre atacatori. Doar printr-o greşeală a teroristului este acum în viaţă.

Rockerii americani spun însă că le datorează fanilor care au murit la Bataclan să revină acolo şi să cânte în memoria lor. Vor să fie prima trupă care concertează în sală, odată ce se va redeschide. Atacurile de la Paris au provocat moartea a peste 130 de oameni. Printre victime se află şi doi români.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Membrii trupei Eagles of Death Metal, primele declaraţii după atentatele din Paris