Antena Meniu Search
x

Mulţi îi spun FEMEIA PERFECTĂ! Are chip de Barbie şi trupul un "pachet de muşchi" (VIDEO, GALERIE FOTO)

O fată de 20 de ani are un trup de campion la culturism. Şi-a câştigat supranumele de "Barbie cea musculoasă".

de Redactia Observator

la 22.07.2019, 15:07

O fată de 20 de ani are un trup de campion la culturism. Şi-a câştigat supranumele de "Barbie cea musculoasă".

Julia Vins e originară din Rusia şi e considerată de mulţi femeia perfectă. Are un chip angelic, dar trupul său stârneşte invidia multor bărbaţi care fac culturism. De cinci ani ridică greutăţi, iar corpul i s-a modelat într-un mod surprinzător. I se spune Barbie cea musculoasă.

Selfie cu rusoaica în sala de fitness

Julia dezvăluie că s-a apucat de fitness la 15 ani, pentru a-şi învinge lipsa de încredere în sine, caracteristică multor adolescenţi. S-a simţit mai atrasă de exerciţiile de ridicare a greutăţilor, aşa că a abandonat exerciţiile cardio. De atunci, trage de fiare.

Pe acelaşi subiect
Tânăra în sala de forță

"Mi-am ales calea. Familia nu mi-a pus obstacole, dar mulţi pe care îi cunosc m-au sfătuit să mă opresc şi să-mi caut un job adevărat", spune tânăra.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Julia a ales însă să continue pasiunea. Pentru a se menţine în formă, merge la sală de 5 ori pe săptămână şi are o dietă foarte strictă.

Rusoaica într-o fotografie pe Instagram

Rusoaica foarte activă pe reţelele de socializare, unde are o mulţime de fani, din toată lumea. Mulţi îi accesează şi site-ul personal. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Mulţi îi spun FEMEIA PERFECTĂ! Are chip de Barbie şi trupul un "pachet de muşchi" (VIDEO, GALERIE FOTO)