Antena Meniu Search
x

O femeie şi-a ucis iubitul, după ce a aflat că omul intenţiona să se căsătorească cu altcineva, în Emiratele Arabe Unite

Gelozie dusă la extrem în Emiratele Arabe Unite. O femeie a ajuns să îşi ucidă partenerul alături de care stătea de mai bine de şapte ani, după ce a aflat că acesta doreşte să se căsătorească cu altcineva. Furioasă, femeia a decis să îşi facă singură dreptate. Atenţie, urmează informaţii care vă pot afecta emoţional!

Andreea Anghel
de Andreea Anghel

la 04.02.2021, 22:24

Gelozia a împins-o la cumplitul gest
O femeie şi-a ucis iubitul, după ce a aflat că omul intenţiona să se căsătorească cu altcineva - Imagine ilustrativă via Profimedia Images
  • O femeie şi-a ucis iubitul deoarece a aflat că omul intenţionează să se căsătorească cu altcineva
  • Incidentul a avut loc în Emiratele Arabe Unite

O femeie a fost arestată, după ce şi-a ucis iubitul când a aflat că intenționează să se căsătorească cu altcineva. În plus, se presupune că femeia a tăiat părți din acesta pe care le-ar fi servit apoi constructorilor locali. Ea ar fi gătit un fel de mâncare marocan, cunoscut sub numele de Machboos.

Machboos este un fel de mâncare extrem de popular în lumea arabă și este chiar felul de mâncare național al Bahrainului.

Autorităţile locale susţin că după ce şi-a ucis partenerul, femeia a gătit preparatul şi le-ar fi oferit de mâncare muncitorilor din construcții aflaţi în apropierea casei sale. Locuinţa ei se află în Emiratele Arabe Unite. 

Omul voia să se căsătorească de fapt cu altcineva 

Se pare că cuplul era împreună de șapte ani, iar relația s-a încheiat când partenerul a dezvăluit brusc că intenționează să se căsătorească cu altcineva din Maroc. Femeia ar fi mărturisit că a avut o izbucnire nervoasă, drept pentru care a ajuns să îl ucidă. 

Potrivit unui raport al instanţei, alte părţi ale corpului ar fi fost date de mâncare câinilor din zonă, potrivit mirror.co.uk

După ce a mărturisit crima, femeia a fost dusă la un spital de psihiatrie, pentru a putea fi examinată. O anchetă este în curs de desfăşurare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » O femeie şi-a ucis iubitul, după ce a aflat că omul intenţiona să se căsătorească cu altcineva, în Emiratele Arabe Unite