Antena Meniu Search
x

SPECIAL! Machiaj bun pentru un festival rock

După ce v-aţi aranjat sprâncenele şi v-aţi dat cu primer pe pleoapele superioare, luaţi un maro-roşcat şi folosiţi-l pe post de culoare de tranziţie. Difuzaţi bine de tot, pe tot conturul orbitei

Vezi și

După ce v-aţi aranjat sprâncenele şi v-aţi dat cu primer pe pleoapele superioare, luaţi un maro-roşcat şi folosiţi-l pe post de culoare de tranziţie. Difuzaţi bine de tot, pe tot conturul orbitei

Deasupra fardului maro-roşcat, aplicaţi un altul, în culoarea nisipului. Difuzaţi pentru a crea un degrade. Creaţi senzaţia de profunzime cu un portocaliu-prăfuit. Difuzaţi până când culorile ajung aproape de sprâncene. Luminaţi cu ajutorul unui fard galben-mat. În colţul exterior, dar şi în cel interior al ochilor, aplicaţi nişte fard roşu. Şi mat.

Acum luaţi un mov uşor sidefat şi conturaţi din nou linia orbitei. Nu, n-aţi scăpat! Luaţi o pensulă mai stufoasă şi difuzaţi. Aţi difuzat prea mult? Nicio problemă. Fardul mov sidefat a rămas la locul lui. Deci mai folosiţi-l o dată. Coloraţi colţul exterior al ochilor cu un albastru mat. Evident că veţi difuza şi acum.

Peste tot ce-aţi făcut până acum în colţul exterior, trântiţi un fard verzuliu foarte sidefat. Arată oribil, deci acoperiţi-l cu un fard negru mat. Nu ezitaţi să difuzaţi. Puneţi mâna pe borcănelul de pigment roşu, pentru că trebuie să-l aplicaţi pe pleoapele superioare. Nu ajunge. Folosiţi şi un pigment argintiu. Şi difuzaţi, că iar arată bizar.

Sub sprâncene daţi cu un fard alb strălucitor. Conturaţi-vă pleoapele inferioare cu fard roşu. Daţi-vă cu tuş negru pe nevăzute, după care începeţi să vă fardaţi faţa. Începeţi cu tradiţionalul fond de ten. Tencuiţi bine, până când nu se mai vede umbră de imperfecţiune.

Folosiţi un corector pentru zona de sub ochi. Daţi şi pe linia nasului, pe bărbie şi în mijlocul frunţii. Sculptaţi-vă trăsăturile cu un fond de ten închis la culoare. Luminaţi ce trebuie luminat, începând cu zona de deasupra pomeţilor. Acoperiţi zonele sculptate cu o pudră bronzantă.

Reveniţi la ochi şi daţi-vă genele cu mascara. Coloraţi-vă buzele cu un creion roz-prăfuit. Folosiţi un ruj de aceeaşi culoare. Creaţi un ombre cu un creion violet. Iar în mijlocul buzelor aplicaţi puţin dermatograf alb. Coloraţi-vă acum obrajii cu un blush roz-prăfuit.

Încheiaţi apoteotic prin aplicarea unor gene false, după care nu vă mai rămâne decât să vă mândriţi cu faptul că aveţi un machiaj potrivit pentru un festival rock.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri externe » SPECIAL! Machiaj bun pentru un festival rock