Antena Meniu Search
x

Studentă exmatriculată în Egipt, după ce a fost cerută în căsătorie. Motivul este incredibil (Video)

Cererea în căsătorie a doi studenţi a devenit virală pe reţelele de socializare, dar ceea ce trebuia să fie una dintre cele mai frumoase momente din viaţa lor, s-a transformat într-un coşmar.

Studentă exmatriculată în Egipt după ce a fost cerută în căsătorie
Studenta ar fi încălcat principiile Universităţii pentru că şi-a îmbrăţişat iubitul, fiind nemăritată - Hadiya/Youtube

Cererea în căsătorie a doi studenţi a devenit virală pe reţelele de socializare, dar ceea ce trebuia să fie una dintre cele mai frumoase momente din viaţa lor, s-a transformat într-un coşmar. Universitatea Al-Azhar a decis ca fata să fie exmatriculată, stricând reputaţia unităţii de învăţământ, pentru că şi-a îmbrăţişat iubitul, după ce a cerut-o în căsătorie.

O studentă a fost exmatriculată de la Universitatea egipteană Al-Azhar și a fost acuzată că a subminat reputația ei, după ce a apărut într-un film în care îşi îmbrățișa un coleg.

Videoclipul arată că bărbatul, un buchet de flori în mână, îngenunchează în fața tinerei şi o cere în căsătorie, apoi se îmbrăţişează fericiţi.

Imaginile nu au fost însă surprinse la Unviersitatea Al-Azhar, o sucursală a celei mai mari autorități musulmane din capitala Cairo, ci la Universitatea Mansoura din nordul țării.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cu toate acestea, consiliul disciplinar al campusului Universității Al-Azhar din Mansoura "a decis să o exmatriculeze pe tânără definitiv", a declarat purtătorul de cuvânt al universității, Ahmed Zarie.

El a spus că filmuleţul a provocat o "criză publică" și că decizia Universității de a o expulza a fost pentru că a creat o "imagine proastă" Universității Al-Azhar, care segregă strict sexul.

El a spus că îmbrățișarea între bărbați și femei necăsătoriți încalcă "valorile și principiile societății".

Femeia, totuși, poate contesta decizia de expulzare, a spus Zarie.

Tânărul care a apărut în film ar putea, de asemenea, să se confrunte cu sancțiuni, a declarat un purtător de cuvânt al Universității Mansoura, adăugând că, consiliul disciplinar al școlii se va întruni pentru a-i decide "pedeapsa".

Egiptul, o țară predominant musulmană, este o societate în mare măsură conservatoare.

Anul trecut, procurorii au reținut o cântăreață de sex feminin timp de patru zile pentru "incitare la deznădejde", după ce un clip video online, care cuprindea dansuri orientale senzuale și gesturi sugestive, a devenit viral.

Și în 2017, o altă cântăreață de sex feminin a fost condamnată la doi ani de închisoare, cu acuzații similare, de asemenea, din cauza unui film considerat provocator. Sentința ei a fost redusă la un an ulterior, conform Daily Mail.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri externe » Studentă exmatriculată în Egipt, după ce a fost cerută în căsătorie. Motivul este incredibil (Video)