Antena Meniu Search
x

Tânără fostă regină a frumuseții, condamnată la 13 ani de închisoare pentru răpire și șantaj

O tânără de 25 de ani, fostă regină a frumuseții, a ajuns după gratii pentru răpire și șantaj. Ținta a fost un bogat om de afaceri turc. Alte 5 persoane au fost condamnate alături de fosta Miss Eurasia.

O tânără de 25 de ani, fostă regină a frumuseții, a ajuns după gratii pentru răpire și șantaj. Ținta a fost un bogat om de afaceri turc. Alte 5 persoane au fost condamnate alături de fosta Miss Eurasia.

Până anul trecut, Sibel Demiralp, una dintre cele mai frumoase femei din Turcia, ținea capul de afiș cu aparițiile sale la prezentările de modă și alte evenimente mondene. Acum însă, face vâlvă în presă cu o acțiune tip mafiot.

Fata de 25 de ani, care a câștigat în 2016 titlul de Miss Eurasia, e una dintre cele 6 persoane care au primit 13 ani de închisoare pentru o afacere murdară.

Complotul pus la cale de banda din care făcea parte Sibel Demiralp a avut ca țintă un bogat bijutier turc.

Sibel Demiralp într-un instantaneu pe social media

Rolul tinerei regine a frumuseții a fost de a-l ademeni pe afacerist în casa ei, spune The Mirror. Bărbatul a căzut în plasă și, când a ajuns la locuința ei, a fost luat pe sus de cei 5 complici ai fetei.

Bijutierul a fost bătut, dezbrăcat și i s-au făcut poze nud. Banda l-a șantajat apoi, cerându-i 240 de mii de lire turcești, adică aproape 40 de mii de Euro, pentru a nu face publice fotografiile.

Victima a plătit cu cardul de credit. După ce a fost eliberat însă, bărbatul s-a dus la poliție și a spus ce s-a întâmplat.

Sibel Demiralp participă la o ședință foto

Sibel și complicii săi au ajuns în arest. Un tribunal din Istanbul i-a condamnat pentru șantaj, răpire și alte violențe.

În fața justiției, fosta Miss Eurasia și-a recunoscut fapta și și-a cerut public scuze pentru ce a făcut.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Tânără fostă regină a frumuseții, condamnată la 13 ani de închisoare pentru răpire și șantaj