Antena Meniu Search
x

Video Un model Vogue şi-a omorât soţul, după ce bărbatul a venit acasă cu o a doua femeie şi i-a cerut să le pregătească masa

Un model Vogue și-a ucis soțul înjunghindu-l în inimă după ce a adus o fată acasă dintr-un bar și a început să îi facă avansuri, în faţa ei.

De Larisa Andreescu la 03.12.2020, 17:21
Lila Sudakova
Un model Vogue şi-a omorât soţul, după ce bărbatul a venit acasă cu o a doua femeie - Facebook/ Crime Justice
  • Tânăra a fost acuzată de crimă şi arestată preventiv pentru două luni.
  • Mama ei susţine că gestul a fost autoapărare.

Lilia Sudakova, în vârstă de 26 de ani, ar putea petrec până la 15 ani în spatele gratiilor după ce a provocat moartea lui Sergey Popov, în vârstă de 28 de ani. Mama tinerei susţine că bărbatul în sine era abuziv şi că tânăra a recurs la gestul extrem tocmai pentru a se apăra.

Modelul, care a apărut pe coperta Rusiei Vogue și în reviste din Italia, China și Japonia, şi-ar fi mărturisit fapta. Iniţial, ea a spus anchetatorilor că şi-a înjunghiat soţul, Popo, cu care era împreună de patru ani, în timpul unui scandal pe baza geloziei, după ce el ar fi flirtat cu o altă femeie.

Lidia a chemat atunci o ambulanţă, iar Popov a fost dus de urgenţă la spital, dar în ciuda eforturilor depuse de medici a murit.

Modelul Vogue ar fi fost victima unui abuz domestic

Mama ei, Irena Sudakova, în vârstă de 48 de ani, susține că modelul, renumit pentru părul natural de culoarea ghimbirului, a fost timp de multă vreme victima abuzurilor domestice și că a acționat în autoapărare când și-a înjunghiat soțul.

Ea a declarat unui ziar local că Popov a venit beat acasă cu o altă femeie pe care a cunoscut-o la un bar şi se aştepta ca soţia lui să le pregătească cina, să gătească pentru „cei doi invitaţi”.

În acel moment ar fi apucat-o de păr şi ar fi trântit-o de perete, a povestit mama fetei pe baza mărturiei sale.

„A apucat-o de păr. În acel moment, ea, care pregătea o salată, l-a îndepărtat cu mâinile și i-a înfipt accidental cuțitul. A fost un o acţiune sub impuls și, la început, a crezut că rana inimii este ‘doar o tăietură’. Când celălalt martor a intrat în bucătărie a văzut în ce stare era. Fiica mea tremura toată. Lilia este o victimă, s-a autoapărat. A fost o dragoste atât de bolnavă între ei. Totul s-a întâmplat întâmplător, a fost un accident.”

Femeia a mai povestit că ginerele său era un băiat deştept, aproape fascinant, un geniu în IT, dar era şi alcoolic şi „un snob, arogant”.

Ea a susținut, de asemenea, că Popov a bătut-o în repetate rânduri pe Lilia când era beat și că a fost chiar ea martoră la unele dintre bătăile pe care le-a suferit tânăra.

"A bătut-o înainte, era un om despotic"

„Fiica mea nu era sub influenţa alcoolului”, a adăugat, susținând că legea din Rusia este părtinitoare împotriva victimelor abuzurilor domestice.

„Aici apărarea personală este luată în considerare numai atunci când un bărbat se repede la tine cu un topor. Faptul că a bătut-o înainte, că era un om despotic, acest lucru nu deranjează pe nimeni. Nimeni nu ține cont de nuanțe. Nu a vrut să folosească cuţitul. A făcut-o accidental. Nu știu cum va trăi fiica mea știind ceea ce a făcut. Este vulnerabilă, o va doborî. Sperăm că vor fi şanse ca ea să primească sentinţa minimă pentru că totul este nedrept.”

Prietena modelului, stilista Karolina Pavlovskaya, a confirmat declaraţiile mamei şi a subliniat faptul că Lilia a fost victima abuzului: „Era o fată rănită în suflet, cu un aspect frumos, dar goală în interior din cauza lui”.

Potrivit The Sun, Lilia Sudakova fost acuzată de crimă şi arestată preventiv pentru două luni.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Un model Vogue şi-a omorât soţul, după ce bărbatul a venit acasă cu o a doua femeie şi i-a cerut să le pregătească masa