Antena Meniu Search
x

Un tată din SUA, care urăște să cheltuiască bani, îşi ţine conturile bancare secrete: ''Îmi fac familia să trăiască de parcă am fi săraci''

Un tată din SUA căruia nu îi place să cheltuiască bani alege să îşi ţină conturile bancare secrete, de teamă că familia i-ar putea cere diverse sume. Bărbatul se laudă cu faptul că tocmai stilul de viaţă auster l-au făcut să economisească o sumă frumuşică.

Andreea Anghel
de Andreea Anghel

la 10.03.2021, 14:42

Omul a strâns în bancă în jur de 150.000 de dolari
Un tată care urăște să cheltuiască bani îşi ţine conturile bancare secrete - Profimedia Images
  • Un bărbat încearcă prin metode mai puţin obişnuite să îşi facă familia să economisească bani
  • Omul a strâns în bancă în jur de 150.000 de dolari

''Am 150.000 de dolari în conturi bancare secrete, dar îmi fac familia să trăiască de parcă am fi săraci, soția mea primește o indemnizație zilnică''. Acestea sunt vorbele unui tată din SUA care urăşte să cheltuiască bani şi care ar face orice cu putinţă pentru a ecomisi, chiar dacă acest lucru semnifică să impună familiei un stil de viaţă auster. 

Bărbatul a dezvăluit cum își face familia să nu mai consume din economii. Terrence urăște să dea bani acolo unde nu trebuie și insistă asupra faptului că felul lui de a fi l-au făcut să strângă o sumă frumuşică în bancă. Dar căile sale au lăsat un gust amar familiei. 

Familia nu este tocmai în asentiment cu acest mod de trai 

''Trăim ca și cum am fi săraci, dar știu că Terrence are banii'', a declarat soţia bărbatului. 

Terrence are modalități inteligente de a-și ascunde veniturile de familia sa curioasă, potrivit thesun.co.uk

''Am 16 conturi, dar în momentul în care familia mea va afla unde sunt, vor cere bani", spune el.

În timp ce omul, tată a doi copii, insistă să dețină controlul asupra finanțelor familiei, el oferă o indemnizație zilnică pentru ''a-i învăța cum să-și gestioneze banii''. El speră ca acest lucru îi va face pe membrii familiei să aprecieze mai mult lucrurile. 

În timp ce Terrence refuză să cumpere haine sau mobilier nou, o dată pe an îşi scoate familia pentru o masă în oraş. Dar familia sa se declară îngrozită de faptul că omul are obiceiul de a încerca să plătescă mai puţin decât a consumat atunci când ajunge la un bufet. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Un tată din SUA, care urăște să cheltuiască bani, îşi ţine conturile bancare secrete: ''Îmi fac familia să trăiască de parcă am fi săraci''