Antena Meniu Search
x

Horoscop 11 martie 2022. Vărsătorii tind sa fie lacomi, Taurii au cheltuieli mari

Horoscop 11 martie 2022. Astrologii întrevăd schimbări în viaţa sentimentală a unora dintre zodii. Aveţi grjă de sufletul vostru. 

Oana Ormenişan
de Oana Ormenişan

la 11.03.2022, 09:14

Vezi și

Horoscop 11 martie 2022 Berbec

Berbecii simt lipsa încrederii în reușita unui examen și se pot simți dezamăgiți pe parcursul zilei. Este bine să se bazeze pe cunoștințele lor și să aibă încredere în forțele proprii, spun astrele

Citește și: Zodii norocoase în ziua de 12 martie 2022. 3 nativi care se vor bucura de reușite

Horoscop 11 martie 2022 Taur

Pe acelaşi subiect

O zi in care sunt favorizate cheltuielile înțelepte de către nativii Taur. Astrele recomanda să nu încerce sa ajute dacă nu li se cere acest lucru. Riscă să sufoce oamenii din jur, si asta îi va pune într-o poziție mai puțin plăcută. 

Horoscop 11 martie 2022 Gemeni

Aroganta nu îi ajuta astăzi pe nativii Gemeni. E bine sa îndeplinească sarcinile propuse și să renunțe la gândurile negative. 

Horoscop 11 martie 2022 Rac

Racii sunt sfătuiți sa nu încerce să fugă de sarcini și responsabilitate ci să și le asume pentru a debloca energia în care se afla. 

Horoscop 11 martie 2022 Leu

Leii pot fi ușor capricioși mai ales dacă trebuie sa aleagă o destinație de vacanță. Astrele arată că e bine să profite de orice ieșire, oriunde ar fi ea, îi va binedispune. 

Horoscop 11 martie 2022 Fecioară

Nativii Fecioară pot afișa răceala impusă într-o relație cu cei apropiați. Este bine însă să dezamorseze tensiunile prin comunicare. 

Horoscop 11 martie 2022 Balanţă

Superficialitatea își face simțită prezența in viața Balanțelor. Este posibil sa nu îi intereseze o afecțiune legată de sănătate. E recomandat sa fie atenți la simptome și să apeleze la un specialist.

Horoscop 11 martie 2022 Scorpion

Instabilitatea pe care o simt nativii Scorpion nu face casa buna cu neseriozitatea. Pot exista blocaje financiare astăzi, însă nu trebuie să se simtă dezamăgiți. Această situație este valabilă doar în cazul in care se lasă influențați de gândurile mai puțin bune. 

Horoscop 11 martie 2022 Săgetător

O zi in care Săgetătorii se folosesc de maturitatea lor, mai ales in rezolvarea conflictelor relaționale. Sunt dispuși să ofere sfaturi foarte utile celor din jur. 

Horoscop 11 martie 2022 Capricorn

Capricornii sunt sfătuiți să nu încerce să se simtă descurajați, mai ales in ceea ce constă sănătatea lor. Familia îi susține în tot ceea ce fac și sunt alături de ei. 

Horoscop 11 martie 2022 Vărsător

Nativii Vărsător tind sa fie ușor lacomi in ceea ce privește ceva ce își doresc să cumpere de mult timp. Nu ezitați să vă răsfățați din când în când! 

Horoscop 11 martie 2022 Peşti

Cei aflați sub semnul zodiacal Pești, sunt încăpățânați in relațiile cu cei dragi. Este bine sa nu exagereze și să asculte și părerile celorlalți. 

Acestea au fost previziunile astrale. Dacă vă interesează să aflaţi mai multe detalii, puteţi accesa pagina de instagram a astrologului Nicoleta Ghiriş. 

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Horoscop » Horoscop 11 martie 2022. Vărsătorii tind sa fie lacomi, Taurii au cheltuieli mari