Antena Meniu Search
x

Horoscop 2 aprilie 2023. Zodia care va fi trădată de un prieten bun. Oamenii nu sunt mereu ceea ce par a fi

Horoscop 2 aprilie 2023. Astrologii anunţă o zi a încercărilor. Mare atenţie în alegerea prietenilor. O zodie va fi înjunghiată pe la spate de cineva apropiat.

de Redactia Observator

la 02.04.2023, 11:07

Vezi și

Horoscop 2 aprilie 2023 Berbec

Berbecii trec printr-o perioadă de singurătate, pentru că sunt mai interesați de autocunoaștere. Încercați să nu tratați lucrurile într-un mod superficial. Există riscul de a cădea în cealaltă extremă, spun astrele

Horoscop 2 aprilie 2023 Taur

Ar fi bine ca Taurii să se exteriorizeze în faţa celor dragi. Dar, fiți mai precauți în alegerea prietenilor. Oamenii nu sunt întotdeauna ceea ce par a fi.

Pe acelaşi subiect

Citește și: Horoscopul săptămânii 27 martie – 2 aprilie 2023. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscop 2 aprilie 2023 Gemeni

Gemenii se bazează prea mult pe intuiție, iar acest lucru le poate aduce neplăceri pe parcursul zilei. Puteți refuza o propunere de avansare, deoarece nu sunteți pregătiți pentru mai multe responsabilități, spun astrele.

Citește și:

Horoscop 2 aprilie 2023 Rac

Pentru Raci există mari șanse de câștiguri financiare neașteptate. Totuși, vă impuneți părerile într-un mod insistent, iar acest lucru îi poate îndepărta pe cei din jur, spun astrele

Citește și: Fazele lunii în aprilie 2023. Va fi lună plină în zodia Balanță

Horoscop 2 aprilie 2023 Leu

Intuiția îi ajută pe Lei să ia cele mai bune decizii. În ceea ce privește cheltuielile, sunteți prudenți și foarte organizați.

Citește și: Cum știi dacă cineva e atras cu adevărat de tine, în funcție de zodie

Horoscop 2 aprilie 2023 Fecioară

E posibil ca partenerii Fecioarelor să deschidă un subiect despre căsătorie. Însă, nu vă va încânta deloc ideea. Deocamdată sunteți nesiguri în ceea ce privește planurile de viitor, spun astrele

Horoscop 2 aprilie 2023 Balanţă

Ziua le aduce Balanțelor popularitate printre prietenii lor, iar ei au parte de toată generozitatea voastră. Atenție, însă, fiți mai atenți la capitolul cheltuieli.

Horoscop 2 aprilie 2023 Scorpion

Pentru Scorpioni, cuvântul de ordine al acestei zile este familia, în special pentru nativele acestei zodii. Totuși, veți da o importanță mai mare imaginii, lucru care nu vă este deloc benefic. 

Horoscop 2 aprilie 2023 Săgetător

E o zi perfectă în care Săgetătorii o pot dedica jocurilor intelectuale de care sunt pasionați. Puteți face acest lucru împreună cu familia.

Horoscop 2 aprilie 2023 Capricorn

Capricornii nu sunt în apele lor. Traversați o perioadă mai dificilă din punct de vedere emoțional. Totuși, vă puteți gândi ca, în viitorul apropiat, să vă schimbați locuința.

Citește și: Horoscopul lunii aprilie 2023. Vărsătorii își rezolvă problemele în relații, iar Balanțele și Peștii vor avea provocări pe plan profesional

Horoscop 2 aprilie 2023 Vărsător

Vărsătorii sunt mai prudenți și economi decât de obicei. Luați în calcul și o eventuală schimbare a jobului. Iar, relațiile cu familia sunt înfloritoare.

Horoscop 2 aprilie 2023 Peşti

Peștii sunt hotărâți să consolideze relațiile cu cei dragi. În plus, veți planifica o ieșire în oraș alături de prieteni.

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Horoscop » Horoscop 2 aprilie 2023. Zodia care va fi trădată de un prieten bun. Oamenii nu sunt mereu ceea ce par a fi