Antena Meniu Search
x

Horoscop iunie 2022 Balanţă. Sfârșitul unei etape aglomerate din viața ta

Horoscop iunie 2022 Balanţă. La începutul lunii iunie, Mercur va deveni direct într-una dintre regiunile mai contemplative ale astrogramei, ceea ce ar putea oferi răspunsuri la unele dintre cele mai fundamentale întrebări ale tale.

de Redactia Observator

la 31.05.2022, 09:48

Horoscop lunar prezentat de Observator
Horoscop iunie 2022 Balanţă - Shutterstock

Luna Plină de pe 14 iunie reprezintă sfârșitul unei etape aglomerate din viața ta. Vei fi ușurat că ai îndeplinit o anumită sarcină, iar acum că este gata, poți începe să respiri din nou.

Horoscop bani iunie 2022 Balanţă

Pe 4 iunie, Saturn va deveni retrograd în casa plăcerii, făcându-te să te simți vinovat că te bucuri de tine şi de interesele tale. Încearcă să nu lași această influență să te doboare, indiferent de celelalte îndatoriri pe care le ai, ai dreptul să trăiești, să iubești și să râzi.

Mercur își va schimba semnul pe 13 iunie, iar tu poți anticipa apariția unor idei grandioase. Acesta este un moment excelent pentru a călători, pentru a te educa sau pentru a te implica în alte activități de expansiune a viziunii. Există o lume imensă care te așteaptă .

Pe acelaşi subiect

Horoscop dragoste iunie 2022 Balanţă

Pe 21 iunie, apelează la energiile Solstițiului pentru un impuls de ambiție, deoarece energia solară activează zona profesională din harta ta. Învățarea a ceva nou ca fi percepută ca plină de satisfacții a doua zi, cu Venus intrând în casa educției, așa că nu ezita să începi o formă de școlarizare sau abilitare.

Luna iunie se încheie într-o notă bună, cu o Lună Nouă pe 28 iunie. În timpul acestei faze lunare, fixează-ți ambițiile la cele mai înalte niveluri, deoarece universul te susține în îndeplinirea lor.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Horoscop » Horoscop iunie 2022 Balanţă. Sfârșitul unei etape aglomerate din viața ta