Antena Meniu Search
x

Horoscop iunie 2022 Leu. Dificultăţi în carieră şi decizii importante

Horoscop iunie 2022 Leu. Vei dori să faci socializezi cât mai mult atunci când Mercur își schimbă semnul zodiacal, pe 13 iunie. Aceasta este o modalitate excelentă de a câștiga oameni noi alături de tine, mai ales în afaceri. Demonstrează-ți abilitățile și atrage tipul corect de atenție.

de Redactia Observator

la 31.05.2022, 09:48

Horoscop lunar prezentat de Observator
Horoscop iunie 2022 Leu - Shutterstock

Luna Plină din 14 iunie strălucește din casa plăcerii din astrograma ta, așa că așteaptă-te la niște vești extrem de bune, deși ar putea fi nuanțate de o energie nostalgică. Fii amabil cu tine însuți dacă un ochi râde și altul plânge.

Horoscop bani iunie 2022 Leu

Pe măsură ce începe luna iunie, dificultățile legate de carieră ar trebui să devină mult mai evidente, mai ales după ce Mercur devine direct în această secțiune a hărții tale, pe 3 iunie. Cu toate acestea, cu Saturn devenind retrograd a doua zi, ți se reamintește importanța de a-ți ține partenerul informat și de a fi de acord cu obiectivele tale. Nu lăsa ca intențiile tale de carieră și viața ta amoroasă să intre în conflict.

Horoscop dragoste iunie 2022 Leu

Pe acelaşi subiect

Energia solară se modifică pe măsură ce se apropie Solstițiul, pe 21 iunie, și te vei simți obligat să te reconectezi cu spiritualitatea. Fă pregătiri pentru a-ți explora mai tangibil abilitățile spirituale între acest moment și Luna Nouă în zona ta spirituală suprinde aceleași aspecte, pe 28 iunie.

Pentru a realiza acest lucru, ai putea dori să vă alături unui grup nou. Cu Venus alăturându-se lui Mercur în casa prietenilor și a aspectelor sociale pe 22 iunie, se pune accentul pe lucrul în grup, pe cooperare și pe crearea de noi prietenii.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Horoscop » Horoscop iunie 2022 Leu. Dificultăţi în carieră şi decizii importante