Antena Meniu Search
x

Horoscop iunie 2022 Săgetător. Mercur intră în casa iubirii

Horoscop iunie 2022 Săgetător. Pe 3 iunie, Mercur va deveni direct, ceea ce îți va permite să pui capăt confuziei și să devii mai ordonat.

de Redactia Observator

la 31.05.2022, 09:48

Horoscop lunar prezentat de Observator
Horoscop iunie 2022 Săgetător - Shutterstock

Această schimbare de energie este, de asemenea, avantajoasă pentru sănătate și pentru rutina alimentară, deoarece îți stimulează voința.

Horoscop bani iunie 2022 Săgetător

Saturn, pe de altă parte, intră în retrogradare a doua zi, sufocându-ți pentru o vreme abilitățile de comunicare, de obicei foarte bune. Este posibil să fie nevoie să fii mai specific în ceea ce încerci să comunici. Verifică documentele pentru erori și fii prudent cu privire la ceea ce postezi pe rețelele sociale. 

Luna iunie se încheie într-o formă excelentă. Semnificația psihologică a Lunii Noi din 28 iunie reprezintă un nou început și îți amintește că ai ceea ce îți trebuie pentru a reuși.

Pe acelaşi subiect

Horoscop dragoste iunie 2022 Săgetător

Mercur intră în casa iubirii din harta ta astrologică pe 13 iunie, ceea ce reprezintă un beneficiu pentru relația amoroasă și face mai simplă exprimarea afecțiunii. Luna Plină în Săgetător de a doua zi este un rollercoaster emoțional pentru tine. Această energie este entuziastă și plină de un potențial mare, pe de o parte, dar te face, de asemenea, să conștientizezi un sfârșit recent sau iminent, ceea ce poate provoca lacrimi și regrete, pe de altă parte.

Pe 21 iunie, energiile Solstițiului au un impact calmant. Această energie solară subliniază puterea ta interioară și demonstrează cât de puternic poți fi. Te descurci indiferent de ceea ce îți apare în cale. Pe 22 iunie, iubitoarea Venus intră în semnul zodiacal opus, aducând alte vești excelente pentru viața amoroasă. Aceasta este energia ideală pentru a te apropia de cineva, fie că te întâlnești cu cineva, fie că te afli deja într-un parteneriat.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Horoscop » Horoscop iunie 2022 Săgetător. Mercur intră în casa iubirii