Antena Meniu Search
x

Horoscop iunie 2022 Rac. Legături reluate cu o persoană importantă

Horoscop iunie 2022 Rac. Pe 3 iunie, Mercur se plasează direct în casa prietenilor din harta natală, așa că, dacă prieteniile tale au fost blocate în ultima vreme, acesta este semnalul pe care îl așteptai pentru a relua legăturile.

de Redactia Observator

la 31.05.2022, 09:48

Horoscop lunar prezentat de Observator
Horoscop iunie 2022 Rac - Shutterstock

Saturn va deveni retrograd a doua zi în casa psihicului și a energiilor mentale, așa că este posibil să începi să simți greutatea îndoielii de sine sau a autoînvinovățirii. Discuțiile cu un psiholog te-ar putea ajuta să îți menții un sentiment sănătos de stimă de sine.

Horoscop bani iunie 2022 Rac

Nu te speria de evidențierea sincronicității, a coincidențelor bizare, a incidentelor ciudate și a întâmplărilor neașteptate pe 13 iunie, datorită schimbării semnelor zodiacale ale lui Mercur. Nu îți face griji, totul este în regulă, este pur și simplu universul care încearcă să îți transmită un mesaj.

Luna Plină din 14 iunie se petrece în casa organizării profesionale. Dacă nu ai ținut pasul cu detaliile în ultima vreme, acest lucru ar putea avea ca rezultat o mini-dramă, dar, vei învăța din ea și te va ajuta să îți gestionezi mai bine timpul pe termen lung.

Pe acelaşi subiect

Horoscop dragoste iunie 2022 Rac

Până la sosirea Solstițiului, totul e numai un zâmbet, deoarece Soarele intră în Rac cu un val de entuziasm, căldură și încredere. În această perioadă, ai ocazia să îmbrățișezi cele mai bune aspecte ale zodiei tale, așa că nu ezita să te expui așa cum ești.

Într-adevăr, cu Venus intrând în zona ta spirituală a doua zi, exprimarea emoțiilor față de cineva drag vă va apropia mai mult. Pe 28, Luna Nouă în Rac aduce o multitudine de oportunități, așa că fă-ți planuri noi și mari pentru a încheia luna iunie.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Horoscop » Horoscop iunie 2022 Rac. Legături reluate cu o persoană importantă