Antena Meniu Search
x

Horoscop iunie 2022 Capricorn. Luna Nouă strălucește din casa dragostei

Horoscop iunie 2022 Capricorn. Dacă în ultima vreme te-ai simțit blocat într-o anumită rutină, acest lucru ar trebui să se termine pe 3 iunie, când Mercur revine în mers direct și energia ta creativă se manifestă din nou.

de Redactia Observator

la 31.05.2022, 09:48

Horoscop lunar prezentat de Observator
Horoscop iunie 2022 Capricorn - Shutterstock

Pe de altă parte, planeta care te guvernează, Saturn, va deveni retrograd așa că nu fi șocat dacă te trezești că te răzgândești asupra a tot ceea ce faci, dacă ești nehotărât, cu capul în nori și fără o viziune clară, așa cum ești obișnuit.

Horoscop bani iunie 2022 Capricorn

Când Mercur își schimbă semnul pe 13 iunie, sănătatea ta mentală este susținută. Această atitudine veselă și benefică îți îmbunătățește, de asemenea, interacțiunile cu colegii de muncă și te ajută să te organizezi mai bine. Pe 14 iunie, o Lună Plină foarte spirituală îți va oferi o perspectivă asupra viselor intense pe care probabil le ai. Pe 22 iunie, Venus va intra în casa bunăstării, îndemnându-te să te relaxezi și să te bucuri mai mult de tot ceea ce te face fericit. Această energie se referă la sănătatea ta indiferent de aspect, nu doar la alimentație sau exerciții fizice, așa că include orice te face fericit și participă la creea stării de bine, în rutina ta zilnică.

Horoscop dragoste iunie 2022 Capricorn

Pe acelaşi subiect

Energiile Solstițiului, așa cum fac de obicei, pun accentul pe 21 iunie pe semnul zodiacal opus, activând sectorul iubirii din astrograma ta. Cu Soarele care îți încălzește acum inima, acesta este un moment minunat pentru a te apropia mai mult ca niciodată de partener sau o persoană specială.

Luna Nouă din 28 iunie strălucește din casa dragostei, sugerând că, dacă ești singur și cauți pe cineva special, cosmosul ar putea avea ceva, sau pe cineva pentru tine. Așa că fii curios și deschis oportunităților.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Horoscop » Horoscop iunie 2022 Capricorn. Luna Nouă strălucește din casa dragostei