Antena Meniu Search
x

Horoscop iunie 2022 Gemeni. Întâlnire romantică şi planuri de viitor

Horoscop iunie 2022 Gemeni. Când planeta care vă guvernează, Mercur, devine directă pe 3 iunie, așteaptă-te ca norii să se risipească.

de Redactia Observator

la 31.05.2022, 09:48

Horoscop lunar prezentat de Observator
Horoscop iunie 2022 Gemeni - Shutterstock

În ciuda faptului că vei continua să te gândiți profund, incertitudinea ar trebui să se disipeze, iar intuiția ar trebui să devină mai puternică.

Horoscop bani iunie 2022 Gemeni

Pe 13 iunie, Mercur va reveni în Gemeni, făcându-te să te simți mai fericit și mai mult ca de obicei vorbăreț și sociabil. Luna Plină care se petrece a doua zi este, de asemenea, o veste minunată, mai ales dacă relația ta a fost recent afectată. Aceasta este șansa ta de a recrea legăturile emoționale.

Pe 21 iunie, energiile Solstițiului se concentrează pe abundență, atât pe cea pe care ai generat-o deja, cât și pe cea care urmează să vină. Acesta este un moment excelent pentru a exprima mulțumiri și pentru a stabili obiective pentru restul anului.

Pe acelaşi subiect

Horoscop dragoste iunie 2022 Gemeni

Pe 22 iunie, când Venus intră în Gemeni, simți nevoia de o reuniune. Dacă ești singur și te întâlnești cu cineva, aceasta poate fi o influență minunată, dar ai grijă să nu dai impresia că ai nevoie de ajutor sau că te agăți de cineva. Tranzitul lui Venus te poate determina să faci lucruri ciudate.

Prosperitatea și abundența sunt prezente ca scopuri pe măsură ce luna iunie se apropie de sfârșit, mai ales dacă poți acționa pe baza ideilor strălucitoare stârnite de Luna Nouă din 28 iunie.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Horoscop » Horoscop iunie 2022 Gemeni. Întâlnire romantică şi planuri de viitor