Antena Meniu Search
x

Horoscop iunie 2022 Taur. Fiţi precauţi cu privire la cheltuielile excesive

Horoscop iunie 2022 Taur. Pe măsură ce începe luna iunie, ideile noi curg rapid și abundent, mai ales pe 3 iunie, când Mercur intră în mers direct în zodia ta.

de Redactia Observator

la 31.05.2022, 09:48

Horoscop lunar prezentat de Observator
Horoscop iunie 2022 Taur - Shutterstock

Cu toate acestea, pentru moment, abține-te să faci ajustări profesionale majore. Pe 4 iunie, Saturn va deveni retrograd în acest sector al astrogramei tale, necesitând o oprire și regândirea situațiilor.

Horoscop bani iunie 2022 Taur

Profită de schimbarea de semn a lui Mercur pe 13 iunie pentru a beneficia de ocazii financiare pe care nu le-ai abordat anterior. Ai mai multe abilități decât credeți, iar unele dintre ele, în special abilitățile de scriere și de marketing, ar putea fi profitabile. Când Venus intră în casa banilor, pe 22 iunie, fii precaut cu privire la cheltuielile excesive. Dorința de a avea o viață bună este admirabilă, dar trebuie plătită și s-ar putea să îți fie greu să faci acest lucru.

Luna Nouă din 28 iunie, pe de altă parte, oferă noi speranțe, mai ales dacă încerci să jonglezi cu diverse ocupații sau surse de venit. Este o perioadă frenetică, dar și una plină de satisfacții.

Pe acelaşi subiect

Horoscop dragoste iunie 2022 Taur

Pe 14 iunie, Luna Plină este inspirată și deschisă. Te încurajează să ierți, chiar dacă cineva v-a făcut un rău grav. Este un moment în care te împaci cu tine și cu ceilalți și accepți situațiile așa cum sunt.

Energiile Solstițiului din 21 iunie sunt revigorante, permițându-ți să vă ai avans în ceea ce privește lista tot mai mare de lucruri de făcut. Este o perioadă agitată pentru tine, în acest an, ia în considerare modul în care aplicațiile și noile tehnologii te-ar putea ajuta să rămâi în contact cu cei dragi.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Horoscop » Horoscop iunie 2022 Taur. Fiţi precauţi cu privire la cheltuielile excesive